Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 18:51   #4269
Ashyshqa
Zakorzenienie

Re: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,

Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
tak na szybko vil : powód wypowiedzenia tylko przy umowie na czas nieokreślony musi być. okres wypowiedzenia wynika z przepisów o umowie na czas określony i zależy od jej długości.

Umowa na czas określony- może być wypowiedziana tylko jeśli została zawarta na okres dłuższy niż 6 miesięcy, oraz jeśli zastrzeżenie taki zostało w umowie zamieszczone, okres wypowiedzenia wynosi: 2 tygodnie.
czesc kochana! mam nadzieje, zed Two post oznacza że jest u Was lepiej i.do nas wracasz

cytowała więcej i.mi wcielo

dziękujemy za oklaski dla Sofii. dumna z niej jestem bo ma bardzo dobry dzień.
w ogóle jestem w szoku bo ciagle się przewraca na brzuszek. nawet przez sen(i sie przez to budzi ) i podczas przewijania gdy np sięgam po wacik czy krem. I to w obie strony choc na początku wolała lewą. i na brzuszek ładnie juz sama opiera się na przedramionach, wyciąga rączki i próbuje łapać zabawki
Na plecaki próbuje się przekrecic ale jeszcze nie bardzo jej wychodzi.
Vil przykro.mi z powodu.mamy pracy. Ale u Was w rodzinie temat utraty pracy się powtarza... mam.nadzieję, ze jest szansa coś wywalczyć.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora