2013-09-05, 18:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
Widać, że Ciebie ciągnie fotografia a nie to. A tak jak mówisz jeszcze kupa kasy.
Ja nie poszłam na magisterkę, bo chemia nie jest dla mnie i utwierdzam się w tym, że to była dobra decyzja, każdego dnia.
No, ale to Ty sama musisz wiedzieć czego dla siebie chcesz i co będzie lepsze.
|
No ciągnie bardzo, ale jednak siedziałam 7 lat w ekonomii i finansach wydałam mnóstwo kasy, nerwy, stres..
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------
Cytat:
Napisane przez natalia1011
a z czego masz ten licencjat?
i ile tra taki kurs fotograficzny, i czy to taki kurs, że masz licencje do robienia zdjęć w kościele np, cz taki kurs bo kurs, robiony przez jedno osobową firmę których papierek nic nie daje?
Z mojego punktu widzenia i studiów które robiłam, licencjat to na prawdę gówno mi daje (zarządzanie przedsiębiorstwem na polibudzie kończyłam  ), i w sumie jakos tak pracodawcy odrobinieprzychylniej na mnie patrzyli jak mam tego magistra. Niestety robiłam go dziennie i to był mój największy życiowy błąd!
Także apel do wszystkich, żadnych studiów magisterskich w trybie dziennym!
Oj nawet nie wiedzą co stracili 
|
Z finansów i rachunkowości. Chciałabym mieć jakiś papierek foto, żeby klienci widzieli, że nie tylko to moje hobby. Ale to kiedyś zrobię coś może.
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------
Muszę z TŻ pogadać. Myślałam że będzie koło 22, ale chce za pół godziny przyjechać mama za ponad 2h wraca, ale dziś do mnie dzwoniła, bo jej brat powiedział, że 'straciłam' pracę..
|
|
|