Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 20:15   #2153
Katiaskaa
Zadomowienie

Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
No wlaśnie nie,myslałam że jej się to rozprzestrzeni,ale ma tylko 3-4 na stopach i to co na zdjęciu na 1 dłoni.Właśnie tak jak piszesz to takie pęcherzyki
ojej, słabo to wygląda
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja też już raczej nie będę osobno gotować,tylko jeden wspólny dla nas wszystkich.

Powiedzcie mi tylko czy musi być codziennie zupa?
u nas zupa rzadko bo Antek musi jeść sam. Hitem jest spaghetti
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
U nas dziś urodzinki spokojne, we trójkę +pies. Nikt nas nie odwiedzil,tylko tel życzeniabylysmy na zakupach,bo dostalysmy od prababci 50zl dla małej to kupiłam jej smakolyki, rajtuzki, bajkę i wieżę z kółek później spacer we trójkę. Pozniej wspólny obiadek i deserek i znów spacerek,bo ladna pogoda to szkoda bylo w domu siedzieć. Czas relaksu,bo jutro trzeba generalnie posprzątać na sobotnią "impreze" . Małą jeszcze buszuje, wiec mam chwilę ale zaraz godzina zero a jedynie mama moja nas odwiedziła ale to normalka jak codzień przyniosła kolejny prezent Jagodzie wydała na nią łącznie w tym mc ponad 300zl, aż mi głupio kupiła ten jeździk, mega pake pampkow, 14par cienkich skarpetek(tez Lidla po 7sztk pakowanych i 4grubych) a maz dzisiaj Jagodzie ozdobil pokoik w prezencie jak bylysmy na zakupach namalowal obiecane liliowe serduszka i wielki napis na ścianie JAGÓDKA Mala była zachwycona foty efektu pracy męża tylko takie mam,bo nie mogę objąć całego pokoju aparqtem w tel.
ale Jagoda się obłowiła
pokoik śliczny, wspaniała niespodzianka
z jajkiem to sama nie wiem jak u niego jest ale dziękuję za rady