Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia! ♥ część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 20:23   #2302
201606242139
Konto usunięte

Dot.: Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia!

Cytat:
Napisane przez Gonya_waw Pokaż wiadomość
Haha to dobre ja w arkadi tylko zakupy robię miałam tam nawet ulubioną ekspedientkę, brunetka, bardzo gadatliwa wesoła dziewczyna aż chciało się kupować, może nawet mnie kiedyś obsługiwałaś a o tym nie wiem

Chciałabym zmienić podkład, na nieco bardziej matujący, obecnie używam chanel perfection lumiere, ale nie chce nic co by wyglądało na maskę na twarzy ani żeby wsuszało skórę, bo z natury mam baaaardzo suchą no i coś co się ładnie zgrywa z pudrem chanel mat lumiere no i musi mieć dość jasną gamę kolorów

Sent from iPad
Możliwe
Powiem tak, zawsze jak przychodziła klientka chcąc coś matującego a nie wysuszającego to wychodziła z próbkami sephorowego podkładu albo kremów bb od clinique, chociaż te nie matują i zazwyczaj prędko nie wracała, a jak wracała to brała to co zwykle
Jako, że już nie pracuję i nie szkodzę firmie to powiem Ci, że ktokolwiek Ci powie, że coś matującego za miliony złotych Ci nie wysuszy, to powinien dostać
Jeśli masz suchą skórę, jak ja, to bardziej polecam Ci ją najpierw nawilżyć porządnie, potem każdy podkład będzie ładnie skórę matowił, bo ta już nie będzie się chciała sama nawilżyć. Czysta logika, a mało pań na to zwraca uwagę Często przychodziły do mnie i trafiałam na tą, która się skarżyła ja obrywałam za źle dobrane podkłady, chociaż ich nie obsługiwałam i się tylko nasłuchałam o obsłudze, sklepie i kosmetykach
Chanel lumiere to akurat świetny wybór, ale myślałaś może o jakimś transparentnym pudrze na niego po prostu, może nie trzeba od razu rezygnować z ulubionego podkładu?

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Już biorę się za czytanie, bo kusi mnie to serum...
Wczoraj Pani w Douglasie dała mi próbkę Estee Lauder Double Wear i twierdzi, że oni nie zmienili formuły, jak to jest? Bo miałam w zeszłym roku Double Wear i po prostu...
Formuła jest ulepszona, a co za tym stoi - zmieniona
Teraźniejszy wydłuża katabolizm nocny komórki, nie osiąga "meritum", czyli najwyższego poziomu tego zjawiska, ale wydłuża go o kilka godzin, co ulepsza oczyszczanie.
Czytaj czytaj. Jest wart spróbowania przynajmniej raz w życiu każdej kobiety, ale jeśli mam być szczera, to wielkiego wow nie zauważyłam, ostatnio nawet mam od niego przerwę i załatwiłam sobie lepsze nawilżenie bez niego.

Nie wiem czy Wam nie piszę zbyt chaotycznie, ale spałam ze 3 godziny w dzień i do tej pory się nie mogę ogarnąc
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora