Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 20:34   #2157
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co to może być?Dodam że nie jest to oparzenie bo ma też takie zmiany na stopach
Nie mam zielonego pojęcia co to, ale wapno możesz dać profilaktycznie jeśli to alergiczne.

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Fabi teraz jest na etapie dzwonienia .
Przykłada telefon do ucha i się drze :Taaaataaaaa! I tak ciqgle

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi tylko czy musi być codziennie zupa?
A Ty codziennie zupę jesz???

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
U nas dziś urodzinki spokojne, we trójkę +pies. Nikt nas nie odwiedzil,tylko tel życzeniabylysmy na zakupach,bo dostalysmy od prababci 50zl dla małej to kupiłam jej smakolyki, rajtuzki, bajkę i wieżę z kółek później spacer we trójkę. Pozniej wspólny obiadek i deserek i znów spacerek,bo ladna pogoda to szkoda bylo w domu siedzieć. Czas relaksu,bo jutro trzeba generalnie posprzątać na sobotnią "impreze" . Małą jeszcze buszuje, wiec mam chwilę ale zaraz godzina zero a jedynie mama moja nas odwiedziła ale to normalka jak codzień przyniosła kolejny prezent Jagodzie wydała na nią łącznie w tym mc ponad 300zl, aż mi głupio kupiła ten jeździk, mega pake pampkow, 14par cienkich skarpetek(tez Lidla po 7sztk pakowanych i 4grubych) a maz dzisiaj Jagodzie ozdobil pokoik w prezencie jak bylysmy na zakupach namalowal obiecane liliowe serduszka i wielki napis na ścianie JAGÓDKA Mala była zachwycona foty efektu pracy męża tylko takie mam,bo nie mogę objąć całego pokoju aparqtem w tel.
Jakie ma kitki

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Aaa dziewczynki,jutro chce ugotowac brokulowa po raz pierwszy wiecie jak?
Ja normalnie robię jak jarzynową i na koniec daję brokuły, bo się szybko gotują. I koniec