2013-09-05, 21:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
Napisane przez Lewek
Ja jestem w 9 tygodniu, a brzuszek mam nie mniejszy od Twojego, o ile nie większy  No ale jak się je bez przerwy to nie powinnam się dziwić. Spełniam swoje zachcianki, najpierw chce mi się kanapkę, potem jakiś owoc, potem coś płynnego czyli zupę, potem coś na słodko... i tak w kółko.
|
dzizas tez tak mam... No na okrągło mam coś w buzi. Jest 22 a ja właśnie kanapkę z nutellą skończyłam 
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Z reguly nie pisze o sprawach intymnych w internecie, bo zawsze sobie wyobrazam, jakbym sie czula, gdyby moj maz pisal cos na ten temat na jakims forum  , wiec tylko szepne, ze ciaza u mnie nie ma wplywu na moje zycie seksualne, chyba ze dodatnio i zwyzkowo 
|
Cytat:
Napisane przez Edzia400
kochana nie zawsze niezgodność serologiczna między matką i dzieckiem może występować w układach grup krwi Rh.+ wazne jest jaka grupe krwi ma ojciec ale i tak badanie bedzie trzeba powtarzać rh+ ma to do siebie ze moze sie zbuntować wiem bo mam 0 rh+ jak narazie i w 1 ciazy i teraz przeciwciał nie miałam ...
|
Hm, to ja chyba nie rozumiem. Wpisałam teraz w googlach frazę "niezgodność serologiczna" dla upewnienia i 3 pierwsze stronki tłumaczą, że występuje, gdy kobieta ma Rh- a mężczyzna Rh+. Tak, jak myślałam, bo ja mam dokładnie taką sytuację. To jak kobieta ma Rh+ to też może wystąpić konflikt? Jakim cudem pojawiają się wtedy antyciała?
Czas edycji: 2013-09-05 o 21:04
|
|
|