Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 21:03   #4303
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cloche biedny nasz Florek... przez te wszystkie leki żołądek nie wyrabia... oby udało się szybciutko go podreperować. trzymamy żeby w badaniach nie wyszły żadne alergie.

pamiętacie kiedyś pisałam Wam, że niepokoi mnie rozmiar główki Sofii ale zajrzał jeszcze raz do książeczki i to co ja zapamiętałem jako 44cm w obwodzie w 12tg było w rzeczywistości 41 teraz jest 42, a urodziła się z 35. więc wszystko jest w porządku

Fajnie dziewczyny, ze siwe spotkacie na warsztatach.

Ja się dzis przyglądałam maluszkom w przychodni. Była dziewczynka, która kończy w tym miesiącu rok a wygladala na max 8mcy. Drobniutenka taka ale pomykala fajnie przy krseselkach. więc dzieci są naprawdę różne.
Była też inna mama Polka, z która chwile rozmawiałam.i mówiła, że ma.3 dzieci i pytałam jak to jest z 3 to odpowiedziała, że nie wie w sumie bo średnia córeczka 2latka jest chora na mukowiscydozę i jest pod opieką medyczną. Strasznie.mi się przykro zrobiło...Nie wynikałam w szczegóły ale wynika z tego, że malenstwo jest na stale w jakimś ośrodku... Była jeszcze jedną mama Polka, z która mi się bardzo przyjemnie rozmawiało i książkach o dzieciach i aż żałuję, że nie zaproponowałam.wspólnych spacerów... ale może ją jeszcze kiedyś spotkam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A wiesz ze mnie tez niepokoi kurcze moj mial mierzona na koniec 4:mc i mial 43,5 i nawet spotkalam polozna dzidiaj i ona ale on duzy a jaka duza ma glowe :banghead:

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Melduję się po szczepieniu. Mała waży 5680g i ma 61 cm ostatnio ważyła na szczepieniu 4900g wiec chyba nie jest źle. Choć ważyliśmy ją 2 tygodnie po pierwszym szczepieniu i wychodziło, że przybrała 500g przez te dwa tygodnie wiec jak to możliwe, że przez miesiąc 180g Sama już nie wiem. Chyba ta druga waga była jakaś nie za bardzo. Będę obserwować tak czy inaczej. Mała wrzeszczała na całą przychodnie jak już lekarz zaczął ją badać nie wiem co jej się stało bo ostatnio się śmiała. Gorączki jak na razie nie miała i mam nadzieję, że tak zostanie, choć bardzo marudna była popoludniu. Ale dziś pierwszy raz nie było ryku po kąpieli tylko śmiech jak wcześniej wiec nie wiem czy bóle brzucha przeszły czy kupa przed kąpielą pomogła.
Dostałam od lekarza jadłospis dla malucha. Przepiszę wam jutro jak znajdę chwilę jak chcecie dla porównania.
Pewniecze chcemy
Nie spodobal sie jej heee

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora