Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 22:25   #576
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Oj madzia nie będę pisała szczegółów bo jednak zdecydowana wiekszość jeszcze jest przed porodem ale uwierz był to mega mega hardcore. Coś co na mojej psychice zawsze pozostawi ślad. I choć nigdy nie wierzyłam w słowa, że po czasie jakby sie zapomina bo dziecko wynagradza wszystko to jednak tak jest. Robiąc bilans zysków i strat jednak więcej z tego dobrego. Poród to tylko jeden dzień, jedna chwila a dziecko daje Ci radość do końca życia.

Joasia świetny opis
Buty te a allegro fajowe i uważam, że jednak cena też ok.
Ja miałam na buty przeznaczone 300 - 350zł ale że się fartnęło dużo taniej kupić to tylko się cieszyć

Aha i zaraz zrobię mój opis, wstawisz mnie na listę?
Wierze . Sorki, za ciekawość, długi miałas poród? bo zastanawia mnie czy jak nie raz sie mowi, ze poród trwał XX godzin, a innym razem np. 2h, to kurcze no. Chyba jak jest szybki poród to jest to mniej straszne? :P

I tez wydaje mi sie, ze jak za buty gino rossi to nie jest zła cena , a one sa ze skory, bo szybko tylko rzucilam okiem i nie pamietam (choc podejrzewam, ze sa skoro o skórze mowa była ). A Ty atomowka rozchadzasz juz swoje butki?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnowlosa20 Pokaż wiadomość
zamszowe buty najlepeij zaimpregnowac, a czyscic specjalnym preparatem do czyszczenia zamszu i nubuku albo gumowa szczoteczka specjalna do zamszu
Wiem wiem, ale nie raz i tak nie chca plamy zejść. Ale i tak, po tej jednej parze z nabuku, naprawdę masakra. Nigdy wiecej nie kupie butow z nabuku, brudzi sie to jak szalone, a poważnie az nie mam pomysłu, jak do doczyscic :/. Preparat do czyszczenia zamszu i nabuku z zabkami na zatyczce mam, ale on nie daje rade moim kozakom

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.