Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 22:52   #691
201609081836
Konto usunięte

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Ogólnie miały być kopytka . Ogarniałam kuchnię i na pytanie : 'Kochanie, ile jeszcze obrać ziemniaków?', nie patrząc do garnka odrzekłam, że tak do połowy. Trzeba było zerknąć, że największy gar wyjął . Takim to sposobem staliśmy się posiadaczami hurtowej ilości masy kopytkowej . Zanim się obejrzałam zrobiło się sercowe kopytko , później z kolei przyszedł żółwik i pożarł serducho , a na koniec zamroziliśmy pięć porcji na obiad .
hah świetne Niezły zapas kopytkowy
Cytat:
Napisane przez kaori16 Pokaż wiadomość
Ja szukam tregginsów , macie jakies sprawdzone sklepy gdzie mozna kupic legginsy które wyglądają jak spodnie ?
Ostatnio kupowałam w pull and bear. Nie jakaś tam imitacja jeansów ani żadne tam cienkie do których trzeba by nosić dłuższe koszulki by tyłka nie było widaćTylko w sumie jeansy tyle, że z gumką- świetne są Swoją drogą cenowo jak normalne spodnie mogliby trochę zejść z ceny
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując