Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-06, 18:37   #4420
Ashyshqa
Zakorzenienie

Re: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
axella- może to skok?

dzisiaj Wojtuś też ciągle płacze ale to ewidentnie przez wzdęcia, bączki puszcza z wielkim bólem
na spacerze bylo ciężko, całe szczęście nie byłam sama

teraz przysypia ,więc mam chwilkę ...

Elusiek-
mi włosy wypadały przez jakiś miesiąc po porodzie, potem przestały i teraz od jakiegoś czasu lecą mi znowu garściami
mam nadzieję, że niedługo przestaną...

color-
Tymek słodko wygląda i jak ładnie ubrany
ale u Was jest tak zimno? mój by się dzisiaj w takim stroju zagotował;p

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

i ja!
tzn chcę kaszę jaglaną ugotować na wodzie i dodawać mojego mleczka , a do tego jakieś owocki albo warzywka
nie chcę kupować tych "sklepowych słodkich ulepków"

ale Wojtuś nie jest jeszcze gotowy na wprowadzanie nowych produktów to typowy mlekopijca i na razie niech tak zostanie
a dla mnie to wygoda
oj dla mnie też. Ją tam sid trochę nawet boję tego rozszerzania, mógłby być sam cyc nawet przez rok zawsze to jedzenie ze sprawdzonego źródła ale sobie tak po malutku zbieram info co i jak wprowadzać. Jak mi się uda dojść do eko produktów to zakupie trochę warzyw i mieska i pomroże. chciałabym przynajmniej na początku dawać produkty jak najmniej przetworzone czy pryskane . sama wolę takie jeść... Czyli Veronic planujesz ta jaglanke taka zwykła? nie typowo dziecięca, tak? a jakie jeszcze kasze masz zamiar na początku dawać? które jeszcze sach bezglutenowe?

dziecko moje spi juz pond 3h ale oczywiscie musze lezec z nia jak wstawalam to budzi sie po 5min z placzem ktory tylko cyc mogl ukoic ale tylko zassie i zasypia. no.wiec leze sobie z nia i czytam ksiazke... Ciekawe o której pójdzie spać na noc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2013-09-06 o 18:39
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora