2013-09-06, 20:49
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Razem raźniej :) wspólne schudniemy 10 kg. Odchudzanko od 24 maja :)
Dziewczyny, przepraszam, że w ogóle się nie odzywałam, ale miałam poważne problemy ze zdrowiem. Leżałam w szpitalu, nie miałam dostępu do internetu, a potem długo dochodziłam do siebie. Zdiagnozowano u mnie zespół policystycznych jajników i przewlekłą tachykardię, a poza tym wyszły jeszcze dwie poważne sprawy... Dlatego też muszę wycofać się z uczestnictwa, ale musicie wiedzieć, że cały czas Wam kibicuję i mimo, że nie udało mi się zapoznać z waszymi postami tak dokładnie, jak bym tego chciała, to widzę, że dajecie sobie radę niesamowicie! Niebywale! Gratuluję. Porażki muszą być, na błędach się uczymy. I żadna skucha to nie przestępstwo; cieszcie się małymi grzeszkami... Ale zdrowie jest najważniejsze, bez tego ani rusz, o czym niestety ostatnio się gorzko przekonałam. Dlatego proszę Was, drogie Wizażanki, nic wbrew własnym możliwościom. Słuchajcie swojego organizmu, nie popełnijcie tych samych błędów, co ja. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Na pewno Wam się uda, musicie tylko w głębi siebie prawdziwie, szczerze uwierzyć we własne postanowienia.
Trzymajcie się i pamiętajcie: to my Kobiety rządzimy tym światem! ;D
Buziaki *
I jeszcze raz przepraszam za takie niegrzeczne "angielskie wyjście" z forum... ;P
|
|
|