Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-07, 16:24   #61
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Właśnie chociaż ostatnio chyba wspominała, że jak jej nie ma to znaczy, że się obżera albo chla po kątach i że trzeba ją wtedy przywołać do porządku
f_ck yeah przywołujemy Cię do porządku!!!!

Cytat:
mam nadzieję, że nie wyjdę z płaczem, robiąc sobie tym samym super prezent na urodziny
masz urodzinki we wtorek?

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Sugeruję, że niewiele spamowałam przez co za bardzo mi skurczanie się nie wychodzi ostatnio

Domek poodkurzany, podłogi później umyję jak mnie wena najdzie Rodzice są w drodze na wakacje, także tego
Tymczasem idę do dyniowej zupy
rodzice wyjechali, a Ty "idziesz do dyniowej zupy"? to tak to się teraz nazywa? aha, zapamiętam

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Teraz mam blond i robię szamponetki żeby sue ten kolor wyrownywal
Kupilam Naturalny blond i Perlowy Blond
Lubię się w blondzie

Ps. Coś brzuch mnie boli a zapomniałem anty wykupić...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pJona

ja miałam w swoim życiu już każdy możliwy kolor na głowie (ach, błędy młodości ) .....no ale jednak mam blond serce nie planuję już zmieniać, tylko że wiecie jak to jest z babami natury się nie oszuka

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
to dopiero początek, bo zrobiłam 10 zadań (tylko!) co świadczy o trudności ich.. a kolejne 10 tylko przeczytałam i szłam dalej.. masakra, trudne
teraz zrobię podejście number 2, potem przerwa na mecz siatkarzy, a wieczorem czytam lekturę "Ludzie bezdomni" tzn. dopiero będę zaczynała

Melduje krówki Katien przejęłam pałeczkę od Ciebie chyba ale już się ogarniam()
Ludzie Bezdomni? czyli o tym jak pewien lekarz zwany Tomaszem Judymem wybrał walkę z nędzą i pomoc żulom zamiast bzykania Joasi seriously, nic więcej się tam nie dzieje

weeeź je sobie, nie chce już krówek, już mi nawet niedobrze jak o nich pomyślę

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42683096]Ja mam Michałki całą paczkę i kuszą [/QUOTE]

ooo ale Michałkami to bym nie pogardziła

Cytat:
O matko, współczuję z całego serca

Weźcie nic nie mówcie o krówkach kooocham
ja nie wiem kto był na tyle bezczelny żeby zacząć krówkowe party na wątku odchudzaniowym...

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2013-09-07 o 16:29
katiennn jest offline Zgłoś do moderatora