Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niszowi polscy projektanci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-07, 17:31   #11
Ennyo
Raczkowanie

Dot.: Niszowi polscy projektanci

Podobnie jak większość z Was ubrania od projektantów kupuję w sklepie shwrm. Niestety mam podobne odczucia co do prezentowanego przez większość projektantów stylu. Takie ciuszki dla niby zbuntowanych dziewczynek z gimbazy. Proste, klasyczne ubrania są znacznie droższe. Zaglądam również na Mostrami, polecam Anię Kuczyńską. Mam popularną (w Wawie ) czarną torbę bawełnianą od Ani, którą kupiłam w jej butiku i szczerze ją polecam. Jest pojemna i mieszczę w niej laptopa. Chciałabym również chustę, lecz jest trochę droga. Poza tym polecam markę By Insomnia, oprócz sklepu internetowego mają również sporo sklepów stacjonarnych, na pewno jeden w Krakowie, w Wawce bodajże dwa... Ubrania bardzo fajnej jakości, o prostych fasonach i w klasycznej palecie barw. Doskonałe ciuszki basic, które również mogę polecić. Bardzo podobają mi się ubrania Nenukko.
Cenowo ubrania od niszowych projektantów są wg mnie porównywalne z sieciówkami. Wolę wydać stówkę na bluzkę od projektanta, a nie wielkiej firmie produkującej chłam, tandetę i wykorzystującą do pracy biednych ludzi. Ostatnio np bardzo spodobał mi się płaszcz z nowej kolekcji Zary, którego cena mnie "zabiła". 700zł. Za tyle kupiłabym dwa płaszcze na shwrm'ie...

pozdrawiam
Ennyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując