Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam kobiet do... światełko nadziei!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-07, 19:43   #2
Erena
Zadomowienie

Dot.: Szukam kobiet do... światełko nadziei!

Witaj Niestety mieszkam za daleko, by się spotkać i ćwiczyć razem, ale mam pytanie. Czy w Gdyni (albo w ogóle w Trójmieście) jest Mrs Sporty? Ja z mojego niemieckiego (a mieszkam na lekkim zadupiu :p) mam bardzo dobre wrażenia. Są tam kobiety w różnym wieku, o różnych gabarytach, i wszystkie są tak samo ważnymi i szanowanymi członkiniami. Sam szefowa ma solidną nadwagę (chyba spowodowaną jakimiś zaburzeniami hormonalnymi)

I jeszcze jedno. Nie patrz na zdjęcia z klubów i nie miej oporów przed pójściem, naprawdę. Nawet jeśli dużo ćwiczących to "super laski" czy "mięśniaki", to naprawdę nie oznacza, że Ty nie możesz. Poza tym i tak pewnie nikt nie zwróci na Ciebie uwagi (mówię w tym pozytywnym sensie, że nie będzie niewybrednych komentarzy czy coś). Bardziej zwróć uwagę na ofertę klubu. Albo nawet zadzwoń i zapytaj, czy mają ofertę dla osób ze znaczną nadwagą, czy są w stanie takimi osobami pokierować bez szkody dla zdrowia, ryzyka przeciązeń itp. Trzymam kciuki
Erena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując