2013-09-07, 20:00
|
|
Przyczajenie
|
Bardzo zniszczone włosy dookoła głowy ://
Witam!!
Mój problem zniszczonych włosów dotyczy tylko ich części...O_o Nie wiem nawet jak to opisać ale postaram się jak najbardziej jasno i czytelnie Ponieważ jakiś czas temu zaczęłam olejować włosy (olejek alterra oliwka i limonka), nakładać maski i odżywki (obie alterra granat i aloes, odżywka ziaja intensywne wygładzanie bodajże, taka fioletowa), to nie wyglądają one tak źle jak wyglądały wcześniej. Stan moich włosów "od środka" (na prawdę nie wiem jak to opisać, środkowa warstwa włosów? :P) się poprawił. Ale włosy, jakby dookoła głowy (zwłaszcza z przodu głowy), są baaardzo zniszczone i nie widzę prawie żadnej poprawy:/ Są połamane, mają rozdwojone końce. Najlepiej widać to po myciu. Wtedy "sterczą" na wszystkie strony. Nie mogę ich obciąć, ani nawet podciąć, bo wyglądałoby to komicznie. Chciałabym dowiedzieć się czego używać/ co robić aby stan moich włosów poprawił się i czy jest to wg możliwe aby włosy zniszczone, takie "sianko", odbudować?
To mój pierwszy post, jak na razie się jeszcze w tym nie odnajduję więc z góry przepraszam, jeżeli coś zrobiłam nie tak
|
|
|