Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie 
jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE]
Odpisuję popijając właśnie siemię i chyba jakaś inna bo mi wyjątkowo smakuje a szczególnie to uczucie rozgryzania ziarenek Sama woda (ziarenka są na dnie) ma dla mnie zupełnie neutralny smak, jak zwykła przegotowana woda. Konsystencja ziarenek jest faktycznie kisielowata, jak żelik Ale mi smakuje! Plus tak, jak pisałam to uczucie rozgryzania ziarenek Zdecydowanie można wypić całość od razu dzięki tej żelowej konsystencji, ale ja piję łyczkami ciesząc buzię rozgryzaniem Dodałam dzisiaj dwie łyżki siemienia i jak zwykle 3/4 kubka napełniłam wodą. Napiszcie proszę, jaką wodą zalewacie: ciepłą czy gorącą od razu po zagotowaniu Bo nie wiem, czy robię dobrze. Choć czytałam, że można i tak i tak.
Cytat:
Napisane przez Olcia
Ja dostałam niedawno od koleżanki za przysługę bransoletkę stąd - http://in2you.com.pl/( tej mojej nie ma na stronie i jakiś taki mały wybór jest... w ogóle bawiąc się nią w pracy zerwałam tę gumkę-żyłkę, wiecie gdzie taką dostanę?  ) różowe koraliki+przywieszka-babeczka i spodobała mi się
Ileenka jasne, że chodziło mi o Twój weselny zestaw, przepraszam, taki skrót myślowy
chyba wezmę się za siebie razem z Wami, wyznaczyłam sobie dwa cele - schudnąć 5kg i odłożyć określoną kwotę pieniędzy na koncie oszczędnościowym do końca roku, muszę walczyć z moim zakupoholizmem 
dlatego powiedzcie, że nie potrzebuję butów z załącznika 
|
Takie gumko-żyłki widziałam w Empiku bo sama szukałam dla bransoletki, którą zerwała wspominana przeze mnie współlokatorka
Postaram się wstawić jakieś zdjęcie, jak tylko dotrze do mojej rodzinki płytka z filmem z wesela i zdjęcia, bo przed samą uroczystością i podczas nie robiłam sama zdjęć W ogóle nie było na sali żadnego ogromnego lustra, co by samemu się obfocić Jutro zadzwonię do domu i zapytam, czy coś wiadomo z tymi płytkami. Spodziewam się jednak, że to może potrwać jeszcze długo, więc akurat po moim powrocie na 1 listopada powinnam już coś mieć
A te botki z Parfois oddałaś? Bo chyba są bardzo podobne do tych dziecięcych zarowych z tym, że mają srebrne okucia, a nie złote.
Cytat:
Napisane przez mm111111
Jak glut? hehe Oczywiście, nie smakuje najlepiej, ale da się przeżyć. Gdy len za bardzo stężeje i wytworzy się dużo tego kleiku to nieprzyjemnie to staje w gardle, ale trzeba się przemóc i wypić jednym chaustem. Ja piję len od dawna, z małymi przerwami. Polecam
p.s. zapraszam na nowy wpis kosmetyczny na blogu 
|
Jakie efekty zauważyłaś?
Cytat:
Napisane przez carpaibex
Ja za poleceniem missgoodtaste kupiłam kuleczki brązujące z Sensique, używam codziennie i jestem zadowolona  A bloga świetnie się czyta, więc tak trzymaj!
|
Też zamierzam je kupić!
APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy
https://www.instagram.com/lena.m.lena/
|