2013-09-08, 07:00
|
|
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: zmniejszenie piersi
Cytat:
Napisane przez Cambel
Nie zgadzam się z komentarzem ze blizny nigdy nie wyglądają estetycznie. Właśnie sztuką jest wykonanie każdej operacji tak żeby blizny wyglądały estetycznie i nie raziły odbiorców. Gdyby było tak jak koleżanka wyżej mówiły nie byłoby także zabiegów korekcji blizn. Dlatego uważam, że blizny mogą szpecić lub nie powodować żadnych negatywnych odczuć kiedy się je ogląda i tak właśnie są blizny po pomniejszaniu piersi o ile zostały zrobione przez dobrego specjalistę.
|
Zgadzam się, a dodam, że jak ktoś tu na ciążę czeka to może się rozczarować. Mnie rozmiar wzrósł o jakieś 4-5 rozmiarów w ciąży. Jestem na końcówce ciąży, nie mogę normalnie funkcjonować, bo biust opada mi na brzuch i przygniata go i żebra,a to boli. A przede mną jeszcze laktacja,a to już w ogóle mnie przeraża.
Wcześniej nosiłam 75G. Teraz zależy od firmy 80HH, 85I, 80J...
Przy wzroście 162cm, obwód biustu 116cm 
I nawet jeśli po karmieniu zmniejszą się, to już całkiem jak flaki będą wyglądać. Choć teraz też już tragedia jest. A dodam od siebie, że blizna to nic z rozstępami, które orają całą pierś.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|