Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-08, 07:39   #1611
lady_malgo
Rozeznanie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Rozmiar 36-40? Nie wierze, ze cokolwiek moze miec taka rozpietosc rozmiaru ja w sumie nosze 34, ale chetnie zobacze. Wysle Ci na PW maila.
Ja też mam suknię na sprzedaż jak by co Mogę Ci na mejla zdj przesłać i wymiary. Ja jestem bardzo szczupła więc nie jest większa niż normalne 36.

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Wprawdzie pora wczesna, ale zachęcam do obejrzenia monodramatu pt: "Cienka różowa linia alb ch** wie co".
Opis fabuly: sen czy cień? Teatr jednego aktora.

Zdjecie: stan sprzed paru minut.

PS Nie mam okresu, tylko jakies kremowe coś. Czy któraś z Was wie, co to jest? Kreska, cień cienia, sam cień czy pole testowe?? Ten jest innej firmy, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie.
Jak byk widać 2 krechę : jupi::j upi:

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Ja miałam tak jeśli chodzi o torbiel, ale przy tym miałam w połowie cyklu drugi okres itp.
Nie wydaję mi się jednak, żeby to był Twój przypadek! Tu widzę oczami przyszłości dzidzię którą tulisz do piersi za niecałe 9 miesięcy.. jakoś w maju kochana

A o tym teatrze to nieźle pojechałaś

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora