2013-09-08, 10:17
|
|
Kniaginia
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Witam 
Cytat:
Napisane przez despa
|
Tak. Ale ja potrzebowałam na już. Więc skończyło się na ciepłych śpioszkach.
Mam masę ubranek od kuzynki, ale Róża z jej Julką rozminęła się sezonowo - tzn. wiele ciepłych ubranek, w tym zarąbisty kombinezon, jest/będzie na nią za mała. Kurde, a ten kombinezon jest super, ale rozm. 74, toż to na jesień/zimę Róża w niego nie wejdzie, jak teraz nosi 74/80.
Siostra do mnie niedługo przyjeżdża i już u niej zamówiłam, żeby w lumpkach mi nakupowała takich bluz.
Cytat:
Napisane przez Tasia34
Z samego rańca pożarłam się z TŻ-em. Znaczy się ja wrzeszczałam i rzucałam się, TŻ słuchał. Ale podpadł mi ogromnie, wściekłam się tak bardzo, jak nie pamiętam kiedy...
|
Oj! Byle konstruktywnie się kłócić, żeby jakieś wnioski wyciągnął.
Cytat:
Napisane przez BYou
Maria, właśnie bez kaptura ciężko trafić:/w hmie była dziś fajna, szara ale same maleńkie rozmiary:/
|
No właśnie, z rozmiarami też ciężko. Albo widziałam jeszcze jedną, ale z Hello Kitty, więc nie kupiłam 
Cytat:
Napisane przez alliw
a mój zaczął pełzać 
|

Moje dziecko wróciło do okresu noworodkowego: nie rozróżnia dnia i nocy. Dziś w nocy budziła mnie co 2 godziny. O 2.30 oczy otwarte, bawić się chce, skrzeczy, mruczy i się śmieje. A teraz smacznie śpi. Chyba ja zacznę wybudzać, żeby w dzień tyle nie spała
|
|
|