Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebuję rady !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-08, 21:39   #1
DamaPik_
Raczkowanie

Potrzebuję rady !

Witajcie Drogie Czytelniczki/ Drodzy Czytelnicy

Mam potrzebę odnalezienia przyczyny zachowania mojego mężczyzny i niestety, sama jej nie umiem odszukać. Dlatego proszę Was o szczerą radę. Wszystkich tych, którzy zechcą sobie pobluźnić, pokpić - proszę o to żeby odpuścili.

Sytuacja jest dość dziwna. Mianowicie.. Od miesiąca jestem w związku. Wszystko było cudownie, aż do ostatniej niedzieli. Przestał się odzywać. Ot tak.
Dopytywałam go czy coś się stało, czy coś jest nie tak.
Takie zawieszenie trwało jakieś 3-4 dni aż nie wytrzymałam tego stanu i powiedzmy, że przycisnęłam go do zwierzeń. Powiedział mi, że nie ma w tym momencie ochoty myśleć o nas ponieważ ma problemy rodzinne. Choroba ojca (rak) dała o sobie ponownie znać. Ja rozumiem że rodzina jest najważniejsza, że pewnie to bardzo przezywa i zwyczajnie się boi ale czy jest to powód aby nagle się ode mnie odciąć ? Przestać pisać, kontaktować się ?
Powiedział mi coś takiego :,, nie mam teraz głowy o myślenia o nas", ,, Jest źle".
Zabolało mnie to cholernie. Nie jestem egoistką ale wydaje mi się, że chyba za czas, poświęcenie i moje zaangażowanie w ten związek nie powinien traktować mnie tak jak robi to obecnie...
Czuję się jak zabawka, którą bawisz się do tej chwili kiedy jest wszystko dobrze ...
Nie wiem co mam myśleć co robić. Przeczekać ? Narzucać się aby mu uświadomić, że jesteśmy ze sobą na dobre i złe ?

Proszę Was - doradźcie mi coś sensownego ...
DamaPik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując