Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 07:33   #877
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
Co do past Colgate max coś tam, to widziałam w t. dwupak - 2x100ml za ok. 9zł (w dużym 9.99, w moim dyskoncie 8.99).
Dziewczyny oświećcie mnie proszę, bo może jestem jakaś inna, czy z wyszukiwarką na stronie rossnet też macie problemy ze znalezieniem ceny danego produktu? Dla przykładu wpisałam pełną nazwę odżywki Garniera z awokado, a wychodzi mi masa wyników poświęconych włosom, jakieś produkty syoss itp, a ja chciałam poznać tylko aktualną cenę tej odżywki.
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Też tak mam. Wpisuję konkretną rzecz, pojawia się 150 produktów i gdzieś pośród nich jest ta moja rzecz

Najlepiej wejść w produkty, wpisać część frazy a potem sortowanie wg trafności i najczęściej jest jedną z pierwszych pozycji. Albo np wpisać w google np rossnet garnier awokado odżywka i przekieruje cię bezpośrednio

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
daj znać, jak się ta pęseta spisuje
U mnie ta pęseta to porażka, jak nie chwyta włosków to urywa. Nie kupię ponownie a za to musiałam kupić drugą...

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Aha i widziałam dziś nową gazetkę. Wg mnie jest kijowa. Nie kupiłam Teletygodnia, bo nie używam takich gazet Stałam w Tesco i oglądałam

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora