2013-09-09, 10:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.
dzień dobry
Cytat:
Napisane przez natalia1011
całą niedziele leniuchowałam, ale jakoś nie czuje się wypoczęta, zaczęłam robić skalpel z Chodakowską, wytrzymałam 25 minut i padłam na ryj, a dzisiaj nie czuje nóg. Ale musze sie na serio wziąc za siebie, do slubu niecały rok, a na zime zawsze nabieram ciałka  (w tym roku postanowiłam się nie dac  ) w ogole wcale jakos specjalnie dużo nie jem, ale z trawieniem mam mega problemy;/ czym rozruszać jelita?  (byle zdrowo a nie gwałtownie? 
|
no tu masz już wszystko ładnie opisane:
Cytat:
Napisane przez nniee
Jedz regularnie 4-5 posiłków, rano na czczo 5-6 suszonych śliwek (ale! jeśli zauważysz, że działają za mocno, to nie rano tylko np. jako deser, albo wieczorem do kolacji). Fajnie działa jedzenie owsianki na śniadanie: ja jem płatki owsiane górskie+płatki żytnie, do tego łyżka siemienia lnianego, mleko tak 2%, ponoć lepsze niż 3,2  Mogę na ten temat pisać eseje, bo miałam ostatnio z tym problemy...
|
ja jeszcze od siebie mogę dodać, że otręby są dobre tylko tu też na spokojnie na początek z ilością I trzeba więcej pić, jak za mało pijesz to stąd też mogą być problemy. Pilnuj żeby co najmniej ze 2l dziennie wypijać
Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka
Ciekawe jak @na 
|
na pewno zdała i teraz odsypia po świętowaniu
|
|
|