2013-09-09, 10:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
No to jak dali wolne to macie czas dla siebie no i sobie odpocznie...  nie zamartwiałabym się tym.
No jak ktoś ma problemy już ujawnione to tak ale są osoby, które mają takie długie cykle i nic z tym nie robią 
|
Jeszcze tż nie przyjechał, ale wróci przemoknięty i pewnie będzie chory, często tak jest 
Ja bym chciała się iść przebadać, bo nie mam takowych badań jak prolaktyna czy podwyższone LH co powinnam mieć zrobione przed stwierdzeniem czy mam pcos. No ale jak iść na badania z dzieckiem i do lekarza gdzie mam daleko i czeka się na wizytę 2 miechy? Czekam na lepszy czas- czyli jak będę w pl, gdzie będę miała z kim zostawić dziecko ale albo do tego czasu zaciążę, albo 2 miechy w dupie bo nie będzie tżta, jak ta druga opcja to się załamię i odejdę z wątku 
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------
Cytat:
Napisane przez marszalka
no i sie odstresujcie i działajcie, może akurat??? ja tez już myślałam, że teraz się uda, badania porobione, tż zbadany, nic tylko działać, to masz pęcherzyków nie ma, jak nie urok to przemarsz wojsk, zaczynam sie powoli w...wiać  
|
z dwojga złego lepiej jak tż nie ma i Ty nie masz pęcherzyków. Pewnie jak wróci to będzie odpowiedni czas Gorzej jakbyś miała super extra pęcherze a on by wyjechał szkoda, że szyjki nie badasz
|
|
|