Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 11:05   #171
vioris
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
no to zacznij mierzyć o 4, potem dalej idź spać
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
To samo chciałam zaproponować Skoro i tak się budzisz wcześniej, to czemu nie mierzyć od razu temperatury?
No właśnie nie wiem sama. Tż tylko w tym tygodniu chodzi na 6.00 więc wstaje o 5.00. Normalnie budzi się o 4.00 a ja wtedy nie zawsze mam 3 godziny snu bo bardzo późno chodzę spać
A są tygodnie że tż chodzi na drugą zmianę i wtedy nie jestem pewna, czy się obudzę sama o tej 4.00 Nie wiedziałam, że mierzenie tempki może być takie skomplikowane

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
robiliście to przed laptopem??? na oczach wizażanek??
No właśnie Nie pomyślałam o tym

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
kochana miałam prawie tak samo... chciałam mierzyć o 4, ale ciężko było mi się obudzić, zasypiałam. I mierzę wtedy, kiedy tż wstaje do pracy czyli 5 rano bo jego budzik mnie budzi także i w razie co, gdyby mój budzik zawiódł, to jeszcze jest jego
Jeszcze jakby mój wstawał zawsze o tej samej porze to bym to jakoś ogarnęła a tak to sama nie wiem co zrobić i czy w ogóle te moje tempki są wiarygodne

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
A miałaś już kiedyś takie długie cykle?? Dla mnie to jest jakaś masakra
Dziewczyny mają po 26-28 dni a my ponad 30 ...Czy to normalne????
Ja też mam takie cykle długie
Średnio to jest 33 dni a zdarzają się takie po 36-38 dni
Tyle się trzeba wtedy na wszystko naczekać ehh

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Normalne... moje cykle czasami dobiegały 40 dni... ale to się idzie pochlastać...
a ja w ogóle mam tak nieregularne, że nie sposób ogarnąć, kiedy będę miała owu, więc muszę działać w miarę często... cóż.. jak się nie uda w tym cyklu zajść na hybił trafił, to od przyszłego cyklu zakładam konto na Ovu.. w końcu mam więcej czasu, bo już po ślubie i po zakupie domu, więc dużo mniej załatwiania na głowie..
Zakładaj To jednak dużo daje

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
a tu któraś powinna zebrać a to za to,że mówiła,że w poprzednim było 5 mamusiek i,że się zmieszczą. Co to ma znaczyć???
W tym wątku, to już wszystkie muszą zafasolkować, które tylko chcą!!! a nie 5, ja też chcę!!!
Ja mówiłam. Że ma być w tym wątku MINIMUM 5 a właściwie 6 tak jak w tamtym! Ale najlepiej oczywiście jakbyśmy wszystkie zaszły i następny wątek nazwały : Wszystkie w ciążę zaszły razem - w czerwcu rodzić będą gazem!