2013-09-09, 13:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Cytat:
Napisane przez Lea_ny
Arbuzy są smaczne - ale ja ich nie jadam, bo później muszę przez pół dnia co 5 minut na siku chodzić 
|
No i dobrze, przynajmniej nerki się oczyszczą z toksyn 
Cytat:
Napisane przez Leine
A tam czy jedna dziurka czy druga dla mnie to nie ma różnicy, mi wygodniej w drugą 
Szczerze po porodzie krewetka w środku się zmieniła; ale nie będę opisywać co dokładnie, żeby nie przerazić nikogo  i boję wkładania takich narzędzi  Ostatnio paznokciem się uszkodziłam macając szyjkę 
|
O matko aż tak się zmieniła?
Opowiadaj, chętnie poczytamy i przygotuję się przynajmniej na to co mnie niebawem czeka 
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------
Cytat:
Napisane przez kw14tuszek
nic nie działa na faceta jak kumpel z dzieckiem.. mój był w zeszłym roku na delegacji w meksyku jak się dowiedział że kumpel będzie ojcem i też nagle zapragnął dziecka, chciał żebym już wtedy odstawiła tabletki, ale jak wrócił to pogadaliśmy no i odstawiłam w styczniu.. gdyby nie ten kolega to pewnie tż nie byłby zdecydowany, bo ja zawsze pragnęłam być młodą mamusią, ale tż nie bardzo się spieszył do roli ojca..
|
Najważniejsze, że do tego dojrzeliście Będzie dobrze - łap 
Uda Wam się za niedługo... zobaczysz.
|
|
|