Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 13:50   #260
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Arbuzy są smaczne - ale ja ich nie jadam, bo później muszę przez pół dnia co 5 minut na siku chodzić
No i dobrze, przynajmniej nerki się oczyszczą z toksyn

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
A tam czy jedna dziurka czy druga dla mnie to nie ma różnicy, mi wygodniej w drugą
Szczerze po porodzie krewetka w środku się zmieniła; ale nie będę opisywać co dokładnie, żeby nie przerazić nikogo i boję wkładania takich narzędzi Ostatnio paznokciem się uszkodziłam macając szyjkę
O matko aż tak się zmieniła?
Opowiadaj, chętnie poczytamy i przygotuję się przynajmniej na to co mnie niebawem czeka

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
nic nie działa na faceta jak kumpel z dzieckiem.. mój był w zeszłym roku na delegacji w meksyku jak się dowiedział że kumpel będzie ojcem i też nagle zapragnął dziecka, chciał żebym już wtedy odstawiła tabletki, ale jak wrócił to pogadaliśmy no i odstawiłam w styczniu.. gdyby nie ten kolega to pewnie tż nie byłby zdecydowany, bo ja zawsze pragnęłam być młodą mamusią, ale tż nie bardzo się spieszył do roli ojca..
Najważniejsze, że do tego dojrzeliście Będzie dobrze - łap
Uda Wam się za niedługo... zobaczysz.