2013-09-09, 13:10
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cięte riposty :)
Cytat:
Napisane przez Mniejsza1988
Witajcie! Jestem tydzień po rozstaniu z facetem. Była to moja przemyślana decyzja więc krokodylich łez nie ronię. W grudniu skończę już bądź dopiero 25 lat i w związku z tym mnóstwo moich ciotek, sąsiadek, znajomych rodziców zadaje mi pytanie: kiedy jakieś wesele? Bo to już czas, gdzie ten narzeczony? Itd....Itd....Pytania tego typu działają na mnie jak płachta na byka tyle, że w wersji total turbo.
Moje pytanie: czy znacie jakieś cięte riposty na takie głupie pytania? Jak dosadnie (oczywiście nie przesadzając) odpowiedzieć aby życzliwym ciociom i znudzonym sąsiadkom poszło w pięty i zaczęły martwić się sobą?
Ja znam np taką :P Kiedy jakaś kobieta (np. mężatka, której małżeństwo nie grzeszy idealnością) zadaje pytanie: kiedy wreszcie wyjdziesz za mąż? Ty odpowiadasz: patrząc na przykład Twego małżeństwa, to skutecznie odstrasza mnie ta instytucja
Znacie coś jeszcze? Dawajcie przykłady!!
|
Nie życz drugiemu co tobie nie mile
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Mniejsza1988
Już mówiłam, że zawsze używałam grzecznych odpowiedzi i nic. Miałam wrażenie, że wszystkich to bawi i jeszcze bardziej się rozkręcali.
A nie uważasz, że bardzo niekulturalnym jest mówienie: bo Ty już masz 25 lat i za chwilę już nikt nie będzie cię chciał? Jest mi wtedy tak przykro, że łzy cisną się do oczu.
|
Jeśli zobaczysz, że ktoś złośliwie pyta się po raz kolejny , to zamiast odpowiedzi zapytaj się kiedy ostatni raz uprawiał seks
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja.
|
|
|