Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 14:52   #1708
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam, że dopiero teraz pisze ale nie mialam glowy....mam nadzieje, że wybaczycie. Zatem oglaszam wszem i wobec , że nasza kruszynka przywitala swiat 5.09 o godz 12.10. Wazy 2640 i mierzy 52 cm. Porod naturalny... ok 10 godz skurczy i 20 min parcia od wczoraj jestesmy w domku. Mala jest przesliczna,,,ma tyyyyle wlosow i nazywa sie Dominika
GRATULUJE KOCHANA!!!! Dominisiu witaj!!!:-*
Tak czułam bo kilka dni cisza była y Twojej strony;-)

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Teorema jeszcze raz gratki!

wychowanie trudna rzecz,ale jedno jest pewne: zawsze latwiej wychowuje sie czyjes dzieci
ale tak jak piszecie trzeba miec pewne granice,zeby dziecku nie zrobic krzywdy na cale zycie.Ja mam pod nosem syncia szwagierki,az mnie skreca jak jest w poblizu,taki rozpieszczony bachor.Rozpieszcza go,bo wychowuje go sama i sie boi,ze kiedys bedzie chcial do ojca ma teraz 7 lat i od kilku miesiecy mamusia sie zreflektowala i sie wziela za niego.Tylko co z tego jak on ma juz swoje "nawyki" i sposoby...

A tak Cebula z tym spaniem dzieciatka w innym pokoju,to juz moge Ci powiedziec,ze na poczatku nie jest tak latwo.Ja tez zakladalam,ze Maly bedzie mial u nas swoje lozeczko tak do 3-4 miesiaca.Dzis ma juz prawie 9 i co ale to dlatego,ze nadal czesto budzi sie w nocy,a nie widze tego zebym miala jeszcze w nocy chodzic do drugiego pokoju.Tak to szybko biore Go i na cycka.Jakby byl na butli to i tak musialabym wstawc,zeby zrobic mleko,to wtedy 100 pro bylby drugi pokoj.
Przeniose Go jak bedzie mi sie budzil juz tylko raz.

Moge sie pochwalic,ze mojemu Lobuzowi wlasnie przebija sie druga dolna jedynka

Isiu powiedz mi jak Twoje wlosy? Daly cos Tobie Twoje kuracje?
Ja juz nie moge,znow mi leca te wlosy,sa wszedzie.Maly teraz coraz wiecej sie przemieszcza po podlogach i non stopa wyciagam Mu tylko z garstek czy ubran moje wlossssssy.Dostalam nawet juz pozowlenie od mojego TZta na sciecie.Tylko troche mi szkoda,bo wkoncu zapuscilam,ma tak do ramion.Nie wiem kiedy skoczy sie to wypadanie,podejrzewam,ze dopiero po odstawieniu Malego od cyca.No ale w planach kolejna ciaza,wiec..
Brawa za jedyneczke!!!!:-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora