Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze wakacje w Tunezji
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 14:45   #46
prostownica87
Raczkowanie

Dot.: Pierwsze wakacje w Tunezji

Cytat:
Napisane przez mloda_fanatyczka Pokaż wiadomość
Swoją drogą nie wiem co wy widzicie w Tunezji. Wszędzie brud i niezorganizowanie, do tego ci Arabowie... Bardzo męczący ludzie, którzy nie wiedzą, że nie znaczy nie. Byłam raz w Tunezji i odpuściłam sobie wakacje w krajach arabskich. W podobnej cenie można wypocząć w Grecji, Turcji, a nawet w Hiszpanii, a jak się dobrze pokombinuje to nawet można wybrać się do takiego egzotycznego miejsca jak Gruzja.
Dziwne byłoby gdyby w krajach arabskich "tych Arabów" jak to mówisz, nie było Ja jeżdżę do krajów arabskich właśnie ze względu na ich kulturę i obyczaje - nie każdemu one odpowiadają. Ja na przykład nie trawię Hiszpanii, a i do Grecji wielką miłością nie pałam - też mogę napisać, że nie wiem co Ty widzisz w tych krajach, robią sobie jakieś sjesty w ciągu dnia i nic załatwić nie można, chodzą wiecznie na rauszu od picia wina, a wieczorem znaleźć ciche miejsce to cud. W Grecji ani w Hiszpani nie zobaczę pustyni, nie pojeżdżę na wielbłądach, ani nie spróbuję egzotycznych potraw.
Każdy wypoczywa na swój sposób, a pisanie że nie wiesz co my widzimy w Tunezji jest co najmniej dziwne. Chyba sama zacznę wchodzić na wątki miejsc których nie lubię i będę zadawać takie pytania

ZAKOCHANADOKOŃCA ŚWIATA
prostownica87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując