2013-09-09, 15:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Witam 
Ja w końcu po pracy... Dziś rano, jak do niej jechałam, to w pewnym momencie zrobiło mi się tak niedobrze, że myślałam, że nie dojadę... ale to pewnie dla tego, że nie zdążyłam zjeść śniadania przed wyjściem Ale nadrobiłam to jak tylko dojechałam 
Cytat:
Napisane przez Czarnula204
Kochane Brzuchatki mam nadzieje,ze o mnie nie zapomnialyscie. Jak synek usnie postaram sie was nadgonic, strasznie mialam w tym tygodniu duzo zlych wydarzen, dziwne drgawki u synka, to jeszcze jestem w trakcie wyprowadzki, jutro ja mam do gina bo od czasu mego niby okresu po kilku dniach jak sie skonczyl z plamien zrobilo sie krwawienie i ciagle nie mija? Juz sama niewiem co sie dzieje.
A tak wogole to tesknilam za Wami.
|
Mam nadzieję, że z synkiem wszystko w porządku... co mówił lekarz?
Cytat:
Napisane przez monika7903
Czesc dziewczyny mozna sie jeszcze przylaczyc? Od wczoraj poczytuje sobie ten watek i fajnie jest sie dowiedziec jak sobie radzicie w tym cudnym stanie  Ja mam za soba juz 6 tygodni a moze dopiero bo sie nie moge doczekac okraglego brzuszka.
Wszystkim mamom gratuleje
M_aria chyba nie jestes tu najstarsza bo mi juz minelo 34 wiosenki 
Pozdrawiam
|
Witam a nie rozjechały Ci się trochę daty OM albo USG 
Cytat:
Napisane przez Czarnula204
Jej piszecie strasznie, duuuuuzo,ale fajnie ,ze jest sporo nowych mamus 
Objawy ciazowe widze tez ruszaja, ktos tu pisal o niedosycie porodu sn, a ja mysle,po swoim ciezkim porodzie ,ze wolalabym nastepne cc, jak sobie wspomne,ze moj porod zaczal sie o7 rano teoretycznie bo od 7-12 skakalam na pilce (dziecko nie bylo w kanale rodnym) i kazali mi tak sie trzachac  dostalam wiecej oksytocyny niz mozna mimo 8 cm rozwarcia nie mialam skurczy,nawet wody mi same nie odeszly, a a jak juz doszly skurcze to myslalalam,ze umre bo nie dosc ,ze bole z brzucha to i z krzyza, w czasie skurczu bol byl tak okrutny,ze nie bylam wstanie oddychac( znieczulenia tez nie dostalam), rodzilam chyba w kazdej mozliwej pozycji a najwiecej na stojaco,gdy wyszla glowa cos dziwne miny robili , nacieli bez ostrzezenia(11 szwow z zewnatrz)i krzyczeli ze szybciej szybciej,potem sie okazalo ze okrecony byl pepowina, nigdy po niczym nie bylam tak wykonczona, czulam sie jakby ktos mnie pobil. Porod wspominam fatalnie, dlatego teraz tak cwicze bo mam nadzieje ze to pomoze mi zniec porod lepiej.
|
Współczuję takiego porodu. Oby następny był przeciwieństwem pierwszego 
Cytat:
Napisane przez M_aria
Witam nowe mamuśki
Wiola
Dzięki za pamięć
Wszystkie pozostałe dziewczyny proszę o kciuki o 18:30
Wczoraj jak jechałam autem bardzo mnie mdliło i mam nadzieję że to dobry znak. Dziś jestem w 7t1d a Owu miałam w dziewiątym dniu cyklu i dziś już będzie wiadomo czy jest dobrze czy nie
Keshha
Nie pamiętam jak jest z tym czasem u Ciebie i o której może być twoja wizyta ale trzymam kciuki żeby było dobrze
|
Trzymam mocno za Ciebie i Keshhe 
Keshha tak zamilkła po ostatnim USG, mam nadzieję, że dzisiaj do nas wróci z dobrymi wiadomościami 
Cytat:
Napisane przez wiola883
pamietam bo ja mam jutro i sie boje i czekam jak na szpilkach na jutro na 10 więc ja tez prosze o wsparcie kciukami na jutro . 
maria mocno trzymam  jak bedziesz po wizycie to zdaj relacje .
witam nowe mamusie 
|
Ja też idę jutro. O 17:45, a Ty?
“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec" Oscar Wilde
|
|
|