Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poziom hormonu BetaHCG! proszę o pomoc!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 15:58   #3
luzi
Raczkowanie

Dot.: Poziom hormonu BetaHCG! proszę o pomoc!

Cytat:
Napisane przez M_aria Pokaż wiadomość
Witaj
Nie stresuj się tylko idź z tymi wynikami do lekarza, on najlepiej odpowie na Twoje pytanie. Są pewnie ogólnie przyjęte normy podwyższania się poziomu Beta Hcg ale wiadomo że każdy organizm jest inny i inaczej będzie to wyglądać. Jak na moje nie fachowe oko nie wygląda to źle. Kiedy masz kolejną wizytę?
ogólnie pierwszy raz wczoraj byłam, bo tak naprawdę pierwszą wizytę mam 25 września bo pielęgniarka,że będzie już coś wtedy widać, ale spanikowałam i byłam wczoraj w szpitalu, napisała,że to wczesna ciąża i dlatego nic nie widać, że mam zrobić raz jeszcze bHCG i ,że powinno wyjść coś koło 300 no i wyszło 260,28 a w piątek miałam 176... i teraz raz jeszcze się poschizowałam bo nie ma tych 300 ale wyszło około więc chyba jest ok. zabroniła mi czytać wypowiedzi na forach bo czasem błędnie podają informacje, ale ja dziś zrobiłam swoje i się jeszcze bardziej poschizowałam bo naprawdę mi zależy... eeh no normalnie sama nie wiem, czy mam powtórzyć znów badanie w środę czy pod koniec tyg czy przed samą wizytą u mojego ginegologa...
luzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując