Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Cytat:
Napisane przez Leine
jakbym ja córę położyła o 18 to by mi wstała o 21 wyspana bądź nie spała do 23
to on widział krocze??  w życiu bym nie pozwoliła! Co jak co, niech stoi za mną, ale niech nie widzi jak wychodzi główka czy nacięcie, bo by się zraził 
|
ale ja go nie położyłam o 18 ;> usnął po 16 jakoś wstał przed chwilą zresztą.
co do widzenia to niestety nie tak sobie to wyobrażałam, ja też nie chciałam żeby widział myślałam, że będę jakoś zasłonięta, on będzie stał z tyłu. Jednak nie umiałam urodzić i co chwila zmieniano mi pozycję, do tego miałam wysoko i mocno wysuniętą pupę do parcia co powodowało, że mimo że stał z tyłu trzymiąc mi głowę przy parciu to i tak wszystko widział. A ja w trakcie partych odleciałam i nie myślałam o nikim tylko o tym potwornym bólu. Byłam w swoim świecie, więc nie w głowie mi było czy on tam coś widzi czy nie, bo dla mnie go tam właściwie nie było w tym momencie. Dla mnie wtedy mógło bym tam wtedy i 100osób wejść i nawet nie zwróciłabym z bólu na nich uwagi. No niestety, takich rzeczy nie idzie czasem zaplanować dlatego przy drugim go już nie chcę. za ciężko to zniósł.
PS. O tym że widział dowiedziałam się dopiero na drugi dzień zresztą
Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-09-09 o 18:28
|