Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy szprotka czy waleń - każda z nas ma talent! Rozmów i dłubałek na dopingu cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 20:33   #1909
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: Czy szprotka czy waleń - każda z nas ma talent! Rozmów i dłubałek na dopingu cz

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Jola, Ty jesteś modem od prezentów to powinnaś zrobić porządek

Aga, u nas takie podładowywanie na 2 zdjęcia nie przejdzie, bo my po kilkaset robimy na raz, trzeba nowe akumulatorki kupić (te chyba rok wytrzymały), ale może chociaż w razie potrzeby te 2-3 zdjęcia dam radę jakoś zrobić. Bo mi TŻ właśnie napisał, że te 2 zdjęcia co niby wczoraj zrobiłam to i tak się nie zapisały na karcie
a to na pewno wina akumulatorkow? my mamy taka baterie specjalna i moze bym i ja wymienila, ale mi szkoda kasy jakby sie mialo okazac ze to wina ladowarki albo co gorsza aparatu
a do wymianki obfocenia Ci dwa starcza - mnie wlasnie tez brakuje bardzo ze na wakacjach nie szlo robic zdjec itp - no ale na robotki to mi jeszcze starcza

widze ze Basia tez wpadla na pomysl z zastapieniem Ani w rozerwaniu nas

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
Aga super spodenki
wyglądają jak robione na drutach ściegiem "koszyczkowym"
dzieki, to jest koszykowy, tylko na szydelko bo na druty to mam za malo czasu zeby robic - ja za wolno robie - a jakbym zaczela wczesniej to nie bylo wiadomo jaki rozmiarek robic - te maluszki za szybko rosna

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

nic sie nie dzieje to sie chyba zmywam - pomoge Jeremiemu z budowa wiezy dla Oli to bedzie szybciej i zaraz zabieram sie za kladzenie dzieci spac - tyle ze Ola jeszcze costam widze dojada babeczki
jakby ktoras chciala to zostala jeszcze jedna ostatnia z kolacji - babeczka bananowa - zrobilam tylko 8 bo mialam tylko jednego banana, Jeremi wciagnal 2 Ola 2 ja dwie, a z jedna to nie wiem co sie stalo
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora