Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 19:40   #4015
nivka
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Ja nie należę do szczupłych mamusiek
W I ciąży startowałam z wagą 65 kg przy wzroście 166 cm,w dniu porodu miałam 73 kg, a w dniu wyjścia ze szpitala (po 3 dniach) 60 kg .
Podczas karmienia piersią i jako takiej diety trzymalam wage 58-60 kg,później poszła w góre . . .,zaczęłam brać tabletki anty +wzrost apetytu.Dobiłam do 72 kg
Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Co do wagi to i ja się zwierzę - start z ok 65 kg a jak ostatnio się ważyłam przed wizytą już 68,8 ważyłam Pocieszam się tym, że tuż przed wejściem do przychodni bułkę zjadłam, to może mi parę deko dołożyła Bo moja waga sporo się różni przed posiłkiem i po posiłku...
Strasznie to samolubne (należy się ), ale cieszę się, że nie ma tu samych chudzin, bo źle bym się czuła jako słonia Ja zaczynam z ok.69 kg

Cytat:
Napisane przez Brzuchatka Pokaż wiadomość
Jak w sobotę chciałam spioszki kupić, to mnie mąż pogonił, że jeszcze nie czas.

A moja mama wymyśliła, że łóżeczko to najlepiej niech małż skręci zanim mnie ze szpitala odbierze po porodzie Normalnie załamka.
Tak więc do dnia dzisiejszego jedyną dzieciową rzeczą, którą mam są skarpetki, które mąż dostał w ramach prezentu na rocznicę (wraz z testem)
Jeszcze małż wymyślił, że przecież ciuszki to goście będą przynosić, jak do brzdąca przyjdą. A Ja to dziecię naguśkie ze szpitala przywiozę :P
Nie dajcie mamie decydować o takich rzeczach - liczy się Twój komfort i świadomość że jesteście przygotowani na malucha Co do rzeczy ja za zakupy wezmę się dopiero w 2014

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Teoretycznie ALE byłam u niego 2gi raz i 2gi raz zrobił taki numer! poprzednio mnie nastraszył że dzidzi nie bije serduszko bo on stetoskopem nie może znaleźć i tez sie wtedy upłakałam i nadenerwowała...
ZMIEŃ LEKARZA i to szybko

U mnie kolejny intensywny dzień, ale jutro będzie trochę luzu. Rano robię badania, i zapisałam się na usg genetyczne na początku października
nivka jest offline Zgłoś do moderatora