2013-09-09, 20:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Napisane przez izaa29
EdizA to chyba jakiś koczkowy dzień  właśnie rozpuściłam swojego i oto co zobaczyłam
Pierwszy raz w życiu coś takiego po nim mi wyszło  może dlatego że wcześniej na włosach był żel i mokrą ręką ciapnęłam tego koczka?  Kolory przekłamane 
|
ale śliczności, takie chcę! 
Cytat:
Napisane przez versatille
Duuuuuużo fajnych facetów Miałaśmy z laskami nawet zaprzyjaźnionych, z którymi często się spotykałyśmy, a tak to się wszędzie pełno kręciło i zagadywali. Codziennie nowe znajomości
O ile na początku same musiałyśmy wnieść bagaże to już z powrotem było dużo chętnych do pomocy 
Głupio tylko, że każdy w innym miejscu mieszka i każdy na innej uczelni i innym wydziale 
A jeden, z którym pływaliśmy na żaglach (bez pozwolenia do innego miasta na pizzę i gofry, ale ciiii), miał jedno oko niebieskie, a drugie piwne. A że podobają mi się tylko niebieskoocy to patrzyłam tylko w jedno oko Hehe, idzie na lekarza i nawet się na składach kosmetyków trochę znał! 
Ale że tak powiem: lepiej tam nie jechać mając chłopaka, ewentualnie zostawić go w domu i się do tego nie przyznawać. Campus ma swój własny zboczony taniec i takie tam...
A ile było rozstań, huhu Jak były parki-gołąbki to na imprezy nie chodzili.
|
a panna na jakimś integralu była, bo nie załapałam? 
Żanet, śliczny nowy avatar 
w ogóle jak tak popatrzyłam na siebie wczoraj w lustrach w robocie (są takie super, że włosy dobrze z każdej strony widać ) to uznałam, że zapuszczam znowu. jak mi się znudzi to wrócę do boba, ale stęskniłam się za sobą w długich