2013-09-09, 20:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Napisane przez Nyaa
i zapomniałam się pochwalić, ze dzisiaj Nikoś obrócił się z brzuszka na plecy, czyli już mamy ten level zaliczony 
|
fajowo 
Cytat:
Napisane przez mamaNastuni
Skoro już jestem wywołana to Witam
Jakiś czas temu tu pisałam...ale był przestój na forum i tak jakoś wyszło, że już się nie odzywałam. Ale regularnie poczytuję
Widzę, że nie tylko mi się dziecko odmieniło(Tasia, oldzinx)...
Nastunia z mega grzecznej i niepłaczącej dziewczynki zrobiła się wrzaskunem( nie wiedziałam, że takie malutkie dziecko może tak krzyczeć  ) i cały czas jęczy. Bardzo szybko się ostanio nudzi i w ogóle jest jakaś taka rozdrażniona. Mam nadzieję, że to tylko taki okres i może zęby już wyjdą  Dobrze, że przynajmniej noce mi przesypia całe bez problemu, ale w dzień już jestem padnięta. Powiedzcie, że to minie? 
|
na pewno minie
albo sko - albo kosmici :P
takze czekaj - a bedzie ci wynagrodzone 
no i witaj 
Cytat:
Napisane przez maria28
:
Jestem w lekkim szoku. Dziś druga próba jedzenia nie-cycka. Róża wsunęła kilkanaście łyżeczek dyni. Zasmakowała w tym, ręce jej latały z podniecenia.
Nie mam pojęcia natomiast, ile ml ja jej tego dałam, bo jakoś tak na oko to zrobiłam. Potem zjadła dwa cycki i poszła spać. Mam nadzieję, że rewolucji żołądkowych nie będzie.
|
za jedzonko, kurcze - a jest dynia w sloikach ..??
tak ja chwalicie - moze Milusiowi zasamkuje.
Cytat:
Napisane przez klementyna1
Hej!
Dziękujemy za kciuki i zyczenia na pół roczku i także najlepszego dla Jubilatów 
Nie nadrobiłam Was, bo nie dałam rady....;/
W pracy było nawet ok., najgorsze,że nie bardzo mialam czas ściagac mleko...;/ nie wiem jak sie przestawię...ja i moje cycki,Kacper jadł mało, jak mnie nie było 7 godz to tylko mały słoiczek dania mięsnego i 100ml mleka, za to jak wróciłam to od cyca nie mogl się oderwać... ogolenie u babci mu sie podobało, ale pokompliowało nam się, bo tż miał z nim byc do piatku-bo ma wolne, ale dostal antybiotyk dzis bo ma zapalenie gardła i temp. 38.0.... Wiec Kacpi jutro do babci, bo Tz w izolatce;p-drugim pokoju. w dodatku moja babcia-mama mamy trafila dzis do szpitala- chyba kamienie i czeka ja zabieg...wszystko na raz! Ale co nas nie zabije, to nas wzmocni!!
|
wiedziałam że Ci się uda - zuch dziewczynka 
no i szkoda że tak się pokomplikowało - ale dacie rade - oczywiscie sa Ega 
Milus dzis usypial Godzinkę, nie chciał u babci czekał aż mamusia wyjdzie z wanny - wziełam na rece - i co 4mniytu i juz spłą 
ah ta mausiowa
|
|
|