Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-09, 20:40   #306
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Despa - wiedzialam ze wypomnisz mi bagaznik, ale wiesz, 3 osoby na 2 tygodnie, wozek.. wszystko bralismy, lozeczko, pieluchy na caly wyjazd, mleko, bo oczywiscie sie balam ze nie bedzie gdzie kupic bo nie znam lokalnych sklepow a w biedronkach i lidlach nie ma i tak sie nazbieralo. No i moj tz nie uznaje zadnych bagazy w srodku bo to niebezpieczne czyli np. przed siedzeniem pasazera gdzie jest mase miejsca nic nie moze byc itp. Mam pozwolenie tylko na podreczna torbe z rzeczami dla dziecka na droge. Napisalabym cos jeszcze ale moze nie bede sie przyznawac... Ale wiem juz jak zrobic zakupy w biedrze
A widzialas ze rossmann bedzie we wladku? I gdzies jeszcze widzialam przed wladkiem jak jechalismy ale na pewno blizej niz trojmiasto a mapa rossmannow chyba pokazywala mi najblizszy w gdyni/gdansku (?)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale ja dlatego że mój chłop chciał bardzo vectrę ze względu na "największy bagażnik na rynku"- a nas czwórka. My pozyczalismy boxa na dach,zeby wózek, pieluchy tam wpakować.

Otwierają i dobrze zaraz przy wjeżdzie- jest jeszcze w Pucku i Redzie. Ten w Pucku całkiem nieźle zaopatrzony
despa jest offline Zgłoś do moderatora