Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-10, 05:42   #411
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Hej!

Witam z rana, bo... dręczy mnie katar i siku mi się chciało musiałam wstać wcześniej to i tempka wcześniej bo 4.30, chyba ponad 20 min leżałam i czekałam aby zmierzyć...

Od 2 dni bolą mnie jajniki... stwierdziłam, że to od ćwiczeń i dałam sobie spokój... ale dziś ujrzałam temperaturę 37,17 to myślałam, że z łózka spadnę Domyślałam się, że może być wcześniej, bo tempka zaczęła się stabilizować, ale aż tak? zobaczymy 2 kolejne dni co z tego wyniknie...

Albo szybka owulka tak jak miała Maxwelka w 2 cyklu, albo choroba się rozwija, albo efekt czekania na moment mierzenia tepki, albo zaczynam mieć gorączkę no ale owu w 13-14dc? Toż to u mnie nie możliwe
Szyjkę mierzyłam późno, ale dużo siedziałam, to była taka miękka, rozpulchniona, ale stwierdziłam, że to od długiego siedzenia

albo efekt odstawienia mastodynonu???

Jestem w szoku i musiałam przyjść Wam to napisać ale stawiam na chorobę, że mam gorączkę, bo mnie łeb boli chyba od zatok
Hmm może faktycznie choroba jakaś? Dla pewności możesz zmierzyć normalnie pod pachą...
A to, że owu to też możliwe wszystko możliwe