Wrzesień - na wymianę bobbi brown, artdeco...
Mam do wymiany:
-szminka Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color, kolor Calypso 8 - dosyć intensywny róż, użyta 2-3 razy (kupiona w Douglasie, niestety kolor nie dla mnie, zbyt chłodny), powinna pasować chłodnym typom urody - nieaktualne
- cień do powiek Artdeco, magnetyczny, kolor 88 - oberżyna - całkowicie nowy, nieotwierany (zapomniałam, że mam w domu prawie identyczny kolor) - nieaktualne
- podkład Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Foundation w kolorze 2.5 Warm Sand - zostało ok 2/3 buteleczki - nieaktualne
- róż Bell Pocket 2skin, w chłodnym różu (nie ma numerka)
- róż Bobbi Brown Shimmer Blush - kolor Coral 3, użyty kilka-kilkanaście razy, widać niewielkie zużycie - nieaktualne
- krem effaclar duo, nowy, z kartonikiem, data ważności 04/15 - nieaktualne
- Toni&Guy Prep - heat protection mist ze 150ml zostało ok. 2/3 opakowania - nieaktualne
- podkład Lancome Teint Miracle 01, kilka razy użyty, pierwszy raz w maju tego roku-nieaktualne
- paski wybielające do zębów Crest 3D white advanced vivid - 15 sztuk - nieaktualne
- hermes un jardin en mediterranee - odlewka 15ml (do flakonu po alienie TM) lub 10ml (do nowego atomizera)
- paleta magnetyczna na 2 cienie artdeco
- Coralista Benefit - lekkie zużycie widoczne - nieaktualne
- Collistar koncentrat antycellulitowy, efekt mezoteriapii - 30ml, nowe
- Kerastase cement termiczny, zostało ok 20% opakowania 125ml - nieaktualne
- lakier do paznokci Chanel, kolor inattendu, zużyto ok. 1/4 buteleczki
- paleta cieni Smashbox masquarade, zużyty tylko środkowy, pozostałe przetestowane lub kilka razy użyte. Paleta jest limitowanką z 2010r, dlatego też w razie zainteresowania dorzucę ją do innych rzeczy przy wymianie
- Chanel 5 EdP - zostało ok. 20ml/35ml
W zamian nie mam specjalnych wymagań - może być kolorówka (ciepłe kolory, bardzo jasne podkłady), coś do pielęgnacji, czy też jakieś zapachy (najchętniej próbki lub odlewki YSL Manifesto, Chanel 19 poudre). Wszystkie kosmetyki są oryginalne i nie przekroczyły terminu ważności.
Edytowane przez myszakotka
Czas edycji: 2013-10-12 o 22:00
|