2013-09-10, 10:01
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
8.30, tel od babci czy nie idę czasem po mięso .. odp że nie bo jeszcze w łóżku leżę, poza tym pada ... na co babcia że przecież mogę coś nałożyć na piżamę, Przemka zostawić, przecież nic mu się nie stanie (nie spał) i iść jej po mięso ... taaa, już pędzę powiedziałam że pójdę koło 11 jak nie będzie padać (z Przemkiem) to się obraziła 
moje dziecko chyba przeszło niezauważalnie jakiś kolejny skok ... wcześniej brał do łapek rzeczy bardziej przypadkiem, jak coś mu pod rękę się nawinęło (zabawki świadomie) ale teraz pięknie sam wyciąga łapki po coś jak coś leży obok, dotyka swoje kolanka, kostki, podwija sobie koszulkę, wyciąga łapkę do kota leżącego obok i wyrywa mu sierść teraz dopiero z pełną świadomością tego że istnieją inne rzeczy poza zabawkami 
Cytat:
Napisane przez axella
Czy przu jedzeniu sloikoe wasze dzieci otwieraja buzie? Bo Z nie, robi dziubki i trzeba sie nakombinowac hehe
|
jak jest głodny i coś mu smakuje to tak 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
o właśnie tak 
|
ale pięknie wygląda 
Przemek też tak robi, musiałam koc przez szczebelki przewiązać bo się klinował i płakał 
Ada wyobraziłam to sobie to się uśmiałam ... ale pewnie Tobie do śmiechu nie było
Czas edycji: 2013-09-10 o 10:04
|
|
|