Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zespół muzyczny na wesele- wielkopolska
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-10, 13:05   #9
_arnika
Przyczajenie

Dot.: zespół muzyczny na wesele- wielkopolska

Jestem po paru weselach w tym roku, z punktu widzenia gościa, może komuś pomogę Z tych zespołów, które słyszałam- może ktos bedzie szukal opinii:
Opus- chyba małżeństwo, facet na klawiszach i babeczka-wokalistka, ale nie wiem skąd są. Bardzo niepozorni, ale fajnie grają, naprawdę nie chciało sie schodzić z parkietu. Jakichś długich przerw nie pamiętam, ogólnie na 5
Rudi Band - zespół z Wrześni, duuży plus za muzykę na żywo i oryginalny dźwięk instrumentów. Profesjonalni, muzycy z poczuciem humoru, potrafili rozkręcić jak i poprowadzić zabawę. Wesele chyba do 5 rano i cały czas parkiet pełen.
Pepper mint - chyba z Leszna, też mogę polecić, grają fajnie i dużo, stare i nowe kawałki, ale też bez disco polo. Fajne prowadzenie, chociaż na tym akurat weselu nie było żadnych zabaw oczepinowych. Ponownie parkiet pełen praktycznie przez cały czas, czuć że zespół z klasą
Players - trio panów z Biskupic (koło Pobiedzisk??), super, super i jeszcze raz super. Fajny, charakterystyczny, lekko zachrypnięty głos frontmana, stare i nowe kawałki plus klasyka disco polo, świetne prowadzenie, mnóstwo zabawy i co się rzucało w oczy- rewelacyjny kontakt z gośćmi, a przerwy co 6-7 kawałków. Słuchałam później na demówkach w necie i jestem zdziwiona, bo to jakby nie ten sam zespół.. zdecydowanie lepsi na żywo.
_arnika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując