Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-10, 14:12   #1162
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
haha czyli córa będzie po mamusi lubiła się dobrze bawić Już na 100% dziewczynka? Macie imię wybrane?

Skądś znam te figle na USG Najważniejsze że synuś zdrowy- i ciekawe imię

Ja już zastanawiam się nad porodem... Jeszcze trochę czasu zostało, ale jakoś ten temat już jest u mnie na tapecie Zastanawiam się nad szpitalem itp. Dzwoniłam dziś do szpitala w którym planuję rodzić żeby dowiedzieć się coś o szkole rodzenia Na szczęście jest bezpłatna- warto sie czegoś dowiedzieć od doświadczonych położnych, trochę poćwiczyć i zapoznać się z ich salami porodowymi Kolejna sesja zaczyna się w październiku i chyba się zdecyduję. Powiem wam dziewczyny, że bardzo boję się porodu, tego bólu... A wy już coś myślicie nad tym co nas czeka za kilka zbliżających się miesięcy?
Ja o porodzie jeszcze nie myślę, ale nie możemy się go bać kobiety są do tego stworzone damy radę wiadomo ból będzie, ale jeśli będziemy pozytywnie nastawione to i poród będzie lżej przebiegał. Jeśli będziesz zestresowana to mięśnie będą pościskane i większy ból, a jak będziesz rozluźniona to i mięśnie będą pracować z całym ciałem i pójdzie szybko

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
dobrego wypoczynku, Malgoś

magnusia, a Ty już znasz płeć, czy to takie przeczucie, ze dziewczynka będzie?

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

justii, Małżonek pewnie dumy gratuluję chociaż mój od zawsze chce córeczkę
Mój TŻ powtarzał od zawsze, aby tylko zdrowe, było mu obojętne czy chłopiec czy dziewczynka , ale widziałam, że oczka mu się wczoraj świeciły jak latarnie jak usłyszał, że synuś

U Naszych znajomych rodzą się same dziewczynki, gdzie tylko nie słyszę to same psioszki, więc nasz siusiorek będzie miał w kim przebierać

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Czuje się zdecydowanie lepiej. Cały weekend leżałam, choć strasznie chciałam chodzić, bo jest u nas mój brat z bratową i synkiem (3 latkiem) ale musiałam zwalczyć pokusę, poza tym to oni na mnie krzyczeli żeby leżała. A w poniedziałek wziełam sobie urlop i też odpoczywałam, Od piątku jestem na zwiększonej dawce duphastopnu i po krwawieniu ani śladu. Więc chyba jest ok. Mam przynajmniej taką nadzieje. Dziś jestem już w pracy, ale nie wiele się dzieje. Więc siedzę sobie spokojnie w biurze.

A z szefową jeszcze nie rozmawiałam. Nie znalazłam w sobie tyle odwagi.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Kurczę też bym chciała chłopca - chociaż z dziewczynki też bym się ucieszyła. Mąż za to jest zdecydowanie za chłopcem. Mi się marzy Franek. A Marcel takie oryginalne - nie znam żadnego Marcela.... Kojarzy mi się z mądrością i inteligencją
Franek - ostatnio bardzo popularne imię

Ja też nie znam żadnego Marcela, ale od zawsze podobało mi się te imię, wczoraj usłyszałam, że Marcele to takie małe łobuziaki
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora