Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ~ Miranda Kerr + OT ~ Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 14:04   #650
pixie088
Zakorzenienie

Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III

Cytat:
Napisane przez PinkVanille Pokaż wiadomość

Nie rozumiem tak wielu negatywnych opinii co do występu modelek high fashion na pokazie VS, które o wiele lepiej chodzą od modelek VS i wiele z nich wypada moim zdaniem dobrze, zwłaszcza, że stroje VS przypominają nieco kreacje haute couture i trzeba umieć się w nich zaprezentować. Jeśli VS pożegna się z Adrianą Limą to dużo straci, bo ona ma niesamowitą charyzmę, Sara Sampaio może i jest ładna, ale do Adriany jej daleko. Jeśli wyrzucą jeszcze Alessandrę to dadzą jawny sygnał, że pozbywają się starszych dziewczyn, a przecież Heidi Klum była w VS grubo po 30. Doutzen jest teraz na fali - tyle okładek Vogue, kampanii, edytoriali, ale kto za VS nadąży.
Karlie Kloss rzeczywiście słabo wypada na tle pozostałych aniołków, bo po prostu nie dorównuje im urodą, nie wiem czy jej wybór był trafny, ale pamiętam jak ją dyrektor VS zachwalał, a wyśmiał inne dziewczyny, które miały nadzieje na kontrakt m.in. Barbarę Palvin, Toni Garn czy Lais Ribeiro.
Magda Frąckowiak moim zdaniem pasuje do VS idealnie, a na ostatnim pokazie była jedną z najlepiej wyglądających dziewczyn, mogłaby dostać z nimi jakiś kontrakt, choć chyba małe na szanse. Anji Rubik też się nie czepiam, wypadła dobrze (3 razy w pokazie), myślę, że na tym się skończy, bo Anja nie przepada za VS - wielokrotnie ich krytykowała.
Zgadzam się, że trudno zastąpić np. Anę Beatriz Barros czy Gisele, a co roku coraz słabsze dziewczyny są castingowane, ale chyba pokolenie modelek się zmienia i inne typy urody dziś są na fali w branży.
Ja też oglądam od dość dawna coroczny pokaz VS i z roku na rok jest coraz gorszy (w kółko mniej więcej to samo) a stroje i sekcje coraz bardziej wtórne. Odgrzewany kotlet to idealne porównanie. Jak tak dalej pójdzie to wyrzucą wszystkie modelki (Miranda, Rosie), które lubię i nie będzie dla kogo oglądać, no tylko Candice mi zostanie.

Zgadzam się niemal w 100%
Jednak do udziału modelek z HF nigdy nie przywyknę. Z zeszłym roku byłam w szoku, że Barbara Palvin dostała tylko "jedno wyjście". Nie wiedziałam o słowach dyrektora VS... Swego czasu baardzoo ją lubiłam. Teraz wydaje mi się, że trochę za szybko zaczął się u niej... lans? Inaczej tego nie potrafię określić.

A co do zarzutów w kierunku samych strojów czy makijażu. Ja to kupuje Nie wiem czy to kwestia gustu, czy może samego wieku?

Zapomniałam wspomnieć o Shaninie Shaik ! Za nią również trzymam kciuki
pixie088 jest offline Zgłoś do moderatora