Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-10, 16:06   #877
deszczowypies
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42723430]O kurde

Wczoraj moja współlokatorka sprawdziła swój szampon do włosów i dwie byłe współlokatorki dolały jej płynu do mycia podłóg najpierw wylały jej peeling z Lirene i wlały tam wody, a teraz to

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

jak ona to sprawdziła? w ogóle co za baby...

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ale piszę do Was z prośbą polecacie coś do mycia twarzy? mam na myśli jakiś żel... do tej pory uwielbiałam myć twarz balsamem Babydream dla mam, ale teraz nie mogę go znaleźć w żadnym Rossmannie. najlepiej, żeby w składzie nie było ostrych detergentów i zapychaczy
a może jakieś mydełko olejowe? ja sobie bardzo chwalę te z Lawendowej Farmy

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Komplement od posiadaczki idealnych włosów Dziękuję
a weź przestań

Cytat:
Napisane przez Aredhel125 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie do Was w kwestii włosów. Czy mogłybyście polecić jakieś warte uwagi, emolientowe odżywki bez spłukiwania? Od dłuższego czasu używam Joanny Naturii i mam wrażenie, że przesusza włosy. zaczęły się robić jakieś takie brzydkie po niej, niby gładkie i pachnące, ale jednak suche i lekko sianowate. Chciałabym wypróbować coś innego, ale najlepiej bez alkoholu.
Poza Joanną próbowałam Hegronu, ale to totalna porażka.
tak jak dziewczyny mówiły - spróbuj odżywek d/s, ewentualnie Nivea Flexible Curls.

byłam w drogerii po pracy, kupiłam żel pod prysznic Isana z mocznikiem - dam znać jak się sprawi plus polowałam na piaskacze, ale w Rossie naprawdę nie ma żadnych

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora