2013-09-10, 19:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Napisane przez Cindy28
Widzę, że polecasz kolorówkę. Jakoś nie mam nabożeństwa do kręcenia samej kosmetyków - leniwiec ze mnie  . A testowałaś może Anabelle Minerals? Bo czaję się już chyba od pół roku, jeśli nie lepiej  . Nawet sobie pędzel na te okazję zakupiłam w zeszłym miesiącu - w końcu  .
|
Raz mialam probke ale oczywiscie kolor nietrafiony...i dlatego najbardziej lubie kolorowke bo i kolor i odcien sobie sama najlepiej dobiore A tak poza tym to zwykly mineral, nie powalily mnie AM...choc moze byl bardziej efekt glow, ale jak dodam odpowiednia mikę do mojego pudru mam to samo, po prostu po co przeplacac? Nawet moj z kolorowki mial lepsze krycie poza tym. A krecenie to nic trudnego
Cytat:
Napisane przez Cindy28
Nie miałam czasu coby jakoś przesadnie siedzieć na słońcu, więc kondycja całkiem całkiem  . Co nie przeszkodziło mi zrobić zamówienia w bingospa na prawie dwie stówy
Też zrezygnowałam z olei, ale planuję wrócić bliżej jesieni  .
Jakoś kallos latte doopy mi nie urwał  . A z BioWaxów najbardziej polubiłam się póki co z tym do blondu  . Mam jeszcze do wypróbowania 3, których nie miałam [keratyna, do zniszczonych, z olejami], ale póki co chyba już nic będę kupować .
|
A co zamawiasz z Bingo? Mnie tez tam wiele rzeczy kusi
Ja z olejowania zrezygnowalam calkiem, o wiele lepsze rezultaty osiagam dodajac olej do maski niz samo olejowanie Z tym ze jak ktos ma ciensze wlosy to wiadomo moze obciazyc, bo splukuje juz sama woda.
Z Waxa ten z nowy z olejami dla mnie najlepszy Ale wiadomo kazdy ma inny wlos, ja nigdy sie nie spodziewalam, ze taki niepozorny Kallos podbije moje serce
|