Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 18:20   #230
weteranka16
Rozeznanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Jak fajnie ze sie pojawilas moze to racja w takim razie ze wymiana po 10 lub 15 latach najlepiej
Napisz cos wicej jak wygladala taka operacja 17 lat temu jestem bardzo ciekawa? ile zaplacilas jezeli nie chcesz oczywiscie nie odpowiadaj na to pyanie jaskie mialas wkladki mentory ?
Oliwko,pierwszą op.miałam w 1996r mając 21lat.Po wkładki musiałam osobiście pojechać do Warszawy.Zabieg chyba niewiele się różnił od tego ostatniego.Po wszystkim zostałam zaprowadzona do domu obok,gdzie musiałam zostać ponad tydz.do zdjęcia szwów-był to dom pielęgniarki ,która się zajmowała pacjentami.Pamiętam,że był problem z wybudzeniem mnie dlatego tym razem bardzo się bałam ,że tym razem się nie obudzę.Pytałaś o cenę.Mogę Ci podać ile teraz zapłaciłam(3460złza wkładki+6000za op.+600zł za3 doby w klinice)ponieważ tej sprzed lat nie pamiętam.Byłam wtedy tak zakręcona i zestresowana,że zostawiłam u lekarza wszystkie rachunki i nie upomniałam się o wypis.a dr zapomniał mi go dać. Dlatego też dopiero po kolejnym zabiegu dowiedziałam się jakiej wielkości implanty miałam,a te które teraz mam były dobierane naprawdę"na oko".Myślałam,że będę miała 100ml większe,a okazało się,że są150ml na+.
Jest coś,co zmieniło się od tamtego czasu:blizny.Ja mam 6i7cm,Wy możecie się cieszyć dużo mniejszymi.
Założyłam album,na razie z jednym zdjęciem zrobionym przed drugim zab.
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora