2013-09-10, 18:22
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
Napisane przez (t)asia
Ewelika ja tak miałam w 8-9 tyg. Bolało tak strasznie że miałam problem ze wstaniem z łóżka i pójściem do łazienki. Na szczęście zupełnie mi przeszło. Chociaż podejrzewam, że jeszcze nie raz "poczuje" tam plecy. najgorsze było wtedy to że wszystko nałożyło się na raz, mdłości, wymioty, ból pleców, brzucha, osłabienie, ciągła senność. A w domu byłam sama i nie miał mi nawet kto na zakupy skoczyć.
Dasz radę kochana 
|
Dziękuje za pocieszenie Mi właśnie dziś tak się wszystko nałożyło, do tego non stop dziś wymiotuję co zjem to od razu w kibelku
Mam nadzieję, że to przejdzie...
Cytat:
Napisane przez mmhym
Dzięki za link, poczytam
Rzeczywiście porównanie trafione  Mi też to osobiście wsio rawno - może być i obrzydliwa rymowanka
<i tak, jestem - powiedz, powiedz!  >
Hm, a jaki to rodzaj bólu? myślisz, że narząd właśnie czy raczej plecy, bo np. bardziej boli jak się schylasz? Bo mnie też często bolą plecy w lędzwiach po obu stronach kręgosłupa i ja miewam zapalenia powięzi czy tam korzonków. Jeśli to to, to teraz chyba tylko masaż, bo chyba nawet maści przeciwbólowych nie można.
Ale to może nie to. Tak tlyko zgaduję 
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Bebe super brzuszek, nie da się ukryć, że ciążowy 
|
Chyba bardziej narząd, bo jak pokasłuję lub mocniej oddycham to też boli. Jutro może wybiorę się do tego rodzinnego dla świętego spokoju, bo już mam tysiąc złych myśli
|
|
|