Dot.: Owłosienie na twarzy
szczerze powiem ze bałabym sie depilacji poprzez wosk czy czegokolwiek zwiazanego z wyrywaniem ich. Przypuszczam ze mogłoby to narobic jeszcze wiekszych problemow przynajmniej u mnie jak obserwuje nogi po goleniu. Na poczatku wloski byly miekkie a z czasem zrobily sie bardzo kujace i teraz co by bylo gdybym zaczela depilowac wloski nad warga wyobrazam sobie juz! moze raz dwa trzy razy by bylo ok ale czym dluzej one tak samo jak na nogach zaczelyby odrastac kujace - a pocaluj sie z facetem wtedy obciach!
Ja polecilabym krem rozjasniajacy !
Słyszalam ze i laser nie jest do konca taki cudowny - zalezy dla kogo ale to strasznie kosztuje.
Ja bym chciala uniknac na starosc siebie z wasami jak u faceta - jak to widze czasem w autobusach takie babcie
Zgadzam sie z opinia troche powyzej na temat endokrynologa - sama tak zrobie bo moje problemy zwiazane sa z hormonami bo od kiedy zaczelam przymowac hormony (diana-35) zauwazylam te niekorzystne zmiany . Prawda jest ze najpierw przed przyjeciem hormonow nalezy zbadac ich poziom u siebie.
|