Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-10, 21:36   #830
Seleniti
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
Napisane przez karoloo Pokaż wiadomość
hej Fajnie sie masz zostaniesz mlodziutka mama... Fajnie tak
A tak z ciekawosci ile twoj tz ma lat??
26

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Kochana jak miło zobaczyć pierwsze zdjęcie Twojego robalka Aż się wzruszyłam Gratuluję raz jeszcze i oby rósł zdrowo

Mnie mozesz pozarażać

Kochana to jest ewidentnie ciąża!! My tu różne zdjęcia już oglądałyśmy i nawet cienie drugiej kreski okazały się ciążą Jeśli nie jesteś pewna , zrób sobie test jutro z porannego moczu. Jak wyjdą 2 mocne krechy to umów się do lekarza Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę , ze tak się udało!! Poczytaj sobie teraz co powinnaś zrobić aby robaczek zdrowo się rozwijał. Mamie nie mów na razie Niech się cieszy urlopem a Ty poopiekuj się maluchem i myśl , ze niedługo będziesz miała takiego samego a co na to Twój Mąż ? Wie już ? Pozdrawiam Cię serdecznie
To nie mój mąż , ale jest w szoku i sam nie wiedział co powiedzieć, bo się tego nie spodziewał..
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora