|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.
Cytat:
Napisane przez @na
a tak na serio, spóźnił się koleś z 15 minut, pełno ludzi było z innych jego przedmiotów, miałam poprawkę na 14, to weszłam do sali o 14,30 , a o 15 wyszłam  w sumie jako trzecia z sali, no ale co będę siedzieć, jak wszystko zrobiłam  ogólnie miałam 4 zadania, 3 zrobiłam wg mnie dobrze na 100 %, jedno trochę skopałam, ale jedno zadanie na 25 pkt, a potrzebuję 50 na zaliczenie, więc myślę, że zdałam, ale nie napalam się bo wiecie jak to jest, przyjdą wyniki i lipa 
|
na pewno zdasz tak dzielnie się uczyłaś, że nie ma innej opcji teraz możesz się cieszyć wakacjami
kiedy wyniki?
Cytat:
Napisane przez Katuszka89
fajnie  jestem bezrobotną panią inżynier, z TŻtem jestem od 1.03.08 i jesteśmy kochającą się parą  , codziennie się balsamuję żeby jak najdłużej trzymać formę  moimi kumplami byli faraonowie ale coś się wykruszyli 
|

Cytat:
Napisane przez @na
nigdy nie jadłam, ale nie przemawiają do mnie surowe jajka nawet jeśli są super smaczne 
|
no nie, kolejna gdzie wyście się uchowały? 
Cytat:
Napisane przez jusiowa
no właściwie to taki spontan trochę był, wczoraj się zdecydowałam a dziś kupiłam farby i tapety 
|
fajnie a jakie kolory? i jakie tapety?
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172
Dupa, znowu mam doła, chyba się w nim zakopię i będzie święty spokój...
|

jakiś konkretny powód, czy gorszy dzień?
Cytat:
Napisane przez Katuszka89
już jest dopieszczona i leży w dziekanacie, teraz czekam na wynik z plagiatu  obrona za ok 2 tygodnie 
|
super
Cytat:
Napisane przez _groooszek_
Dostałam od TŻ bukiet takich pięknych słoneczników 
|
ale fajnie 
Cytat:
Napisane przez nniee
Hej, mamy mieszkanie, tzn. umowę jakoś na dniach spiszemy, ale już zaklepane, potwierdzone, amen. Koszty kosmiczne, więc i mnie czeka szukanie pracy, na razie nie wiem czy wysyłać CV, bo nie wiem co z tą moją poprawką, jak nie zdam, to stracę status studenta...
|
super a jakie mieszkanie? sami z TŻtem będziecie, czy jeszcze z jakimiś współlokatorami?
Cytat:
Napisane przez _groooszek_
Ja prawdopodobnie dostałam dziś decyzję o skreśleniu z listy studentów
muszę teraz na biegu pisać odwołanie i lecieć do dziekanatu na łeb na szyję... oby dało się to ogarnąć 
|
trzymam żebyś to jakoś ogarnęła
Cytat:
Napisane przez gothka152
Jak znam życie, nagłe i nieoczekiwane (bez okazji) kwiaty, których wcześniej nie miał w zwyczaju za często wręczać, zwiastują jedno Zgadnij co 
To się sprawdziło w przypadku absolutnie każdej koleżanki 
|
albo zwiastuje, że TŻ coś przeskrobał bo często tak jest, że faceci dają nagle kwiatki jak coś mają na sumieniu, albo czymś podpali, życie
|