Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet mnie zdradzil i oszukał...jak sie pozbierac?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-11, 11:21   #7
rousse
BAN stały

Dot.: Facet mnie zdradzil i oszukał...jak sie pozbierac?

Cytat:
Napisane przez _if Pokaż wiadomość
czy ktoś z Was przeszedl podobne doświadczenia i wie, jak najłatwiej sie pozbierac i uwierzyc w to, ze jest sie nadal atrakcyjnym( o tyle mi latwiej, ze wszyscy ktorzy ją widzieli mowia, ze się do mnie nie umywa, ze zupelnie niekobieca, malo atrakcyjna..wyglada staro(starsza ode mnie 2 lata)... Wiem,wyglad to nie wszystko ale jakos tak mi lżej, gdy widze, ze nie ma nic co ja chcialabym miec (poza nim..ale juz go nie chce)
jak zaufac komus na nowo?
nie mam pracy, ktorej moglabym sie oddac.. -szukam caly czas, ale zmienilam teraz miejsce zamieszkania wiec znowu od zera szukam.
jak zapełnic ta pustkę?
Jak pozbyc się koszmarów nocnych? nie mogę spac, nie chce mi sie jesc.. (o tyle dobrze ze troche schudne)
Budze sie z gorączką, zlana potem... z cięzkim oddechem./
jak pocieszyc rodzicow, ktorzy przyjeli go do rodziny i pokochali jak syna, a tez zostali oszukani? Gdy dowiedzieli sie o wszystkim ...płakali, ze tak mnie skrzywdzil, ze okazał sie zupelnie kims innym (tydzien wcześniej przezd zdrada mowil im osobiscie, ze miedzy nami wszystko dobrze, zeby sie nie martwili-a juz z nia pisal przez internet).

Doradźcie prosze.
Przepraszam za chaos. Choc pisac umiem ładnie to teraz w głowie taki natlok mysli, ze nie umiem na spokojnie tego poukladac.
Zemsta jest najlepszym lekarstwem.
Z tego co napisałaś, czujesz się zupełnie bezsilna, jak zabawka , którąś ktoś wyrzucił. Zabawki mają to do siebie, że są bezwolne, nic nie mogą zrobić, a Ty tak.

Tylko do Ciebie zależy jak to zrobisz. Czasem najlepszą zemstą jest pokazanie mu jak jesteś szczęśliwa, piękna etc. Jak ktoś kiedys powiedział, "dobre życie jest najlepsza zemstą". Zadbaj o siebie.

Możesz też ,jak chcesz np., jak on ubi numerki internetowe, założyć mu konto na portalu dla gejów (oczywiście zadbaj o anonimowość, nie rób tego z twojego komputera). Możesz założyć sobie konto i z nim czatować, żeby potem go wyśmiać jak prześle ci fotkę. Możliwości są nieskończone. A potem zamknąć ten rozdział na zawsze.
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując